Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Már régen feltűnt, hogy van egy olasz magándetektív-sör. Ennyit számít a csomagolás: a címkén hörpölgető bajuszos dottore belopta magát a szívembe. Most örültem, hogy lett ürügyem kipróbálni a Birra Morettit.

A Birra Moretti helyes kis háromdecis üvegben érkezik, úgy fest, mint egy sör, mely könnyen gurul, egy üveg még nem tesz semmit, lesz itt több is. Aztán megkóstoltam.
Mintha valami majdnem szilárdat innék. Cukorkaszerűen kemény folyadék. Azonnal keserű és savanyú is. Nagyon férfias, kicsit barátságtalan. Szénsavja apró és sűrű, fémes. Első íze hamar avul, egyszer csak vége. Teste közepesen erős, végül komlós illatokkal illan el. Végül mégis inkább savanykás az utóíze, kicsit talán a szőlő és a fehérbor köszön vissza, és ezt nem azért írom, mert olasz sörről van szó. Nem igazán szimpatikus ital: nem gurul jól. Egyhamar nem veszek több ilyet.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr681232557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vincenzo90 2009.07.30. 11:54:32

Nekem nagyon bejött pedíg. Pont azért, mert olyan férfias, barátságtalan.

victoriginal 2009.07.30. 13:39:48

még Szicílián ittam ilyet, gondoltam kiülök egy csuda teraszra és könnyedén elsörözgetek, kértem valami helyi specialitást. hát nem köszöntem meg, nem ízlett ez a ser.

Grinya (törölt) · http://www.grinya.hu 2011.01.05. 20:42:00

hát, ha Szicílián helyi specialitásnak Morettit adtak akkor az már régen rossz, jóval több mint 1000 km-re főzik onnan...

bonobonohu · http://bono.hu 2011.04.14. 14:11:47

szerintem teljesen korrekt.
süti beállítások módosítása