Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Amikor a helyes sörcsapolás művészetéről beszélünk, akkor mindig kimondatlanul is dolgozik bennünk egy elképzelés a szabályrendszerről, mely megmondja, hogyan kell csapolni és hogyan nem. De vajon tényleg igazunk van-e ezekben képzelt törvényekben, vagy csak felültünk a legnagyobb hangú kocsmai magyarázónak, és azóta magunkénak valljuk az ő féligazságait? De ki mondja ki az utolsó szót ebben a kérdésben? Ki mondja meg mi az igazság?
Most végre rátaláltunk a lehető legautentikusabb forrásra: a Heineken első számú, legkomolyabb magyarországi sörmestere, Benedek László, a kereskedelmi igazgató magyarázza el, hogyan kell jól csapolni. Ha ezt látja valaki, talán egy kicsit elkezd figyelni, hogyan csapolják neki a sört. Végül is a boltban is illik figyelni, amikor a pénztárosnő vadul veri a billentyűket, mindenki tudja, hogy könnyen melléüthet. Pedig ott még nem is az egészségünk, és nem is a sörünk forog kockán.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr341529729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sir Nyű 2009.11.17. 17:45:52

Jol nez ki, de szivesen megmutatnam a Vancsanak, aki szerint arrol a helyrol el kell menni, ahol (ha jol emlexem) 15 percen belul kihozzak a sort, mert az nincs tisztessegesen csapolva. Na errol mi az uri kozonseg velemenye?
Amugy szimpatikus a heinekenes urge, nem az a szarrago vendeglatos fajta, aki 2 cl sorert az anyjat is eladna. Rohadtul utalom, amikor meg a 4 decis "korsot" (lofasz) se toltik jelig, mintha fajna nekik. Igaz, hogy eladnak talan 2-3 korso sort egy hordobol, ami 1-2 ezres, de a JQA, akkor is szarragas.
süti beállítások módosítása