Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vettem a múltkor egy sörös szakácskönyvet – A legfinomabb sörös ételek. A minap végre tesztelhettem belőle egy receptet. Igencsak billegett a léc. Próbálom némiképp tudományosra venni a sörrel való főzés című alkurzust, de sajnos ezen a területen igen nehéz…

Miután péntek délutánra, három-négy nap csend után a sörcefre aktuális sűrűsége (SG) elérte a 1009-es számot (1010 alatt lehet palackozni), fogtam két rekesz üres üveget, kimostam, leáztattam végül megfertőtlenítettem, aztán beletöltöttem a sört, ami amúgy rohadt keserű a…

Címkék: sörfőzés otthon

Felhasználói szempontból talán mellékesnek tűnik, mit matatnak csaposok a pult alatt, de valójában nem az! Ebben is ott van egy pár mozzanat, ami eldönti, hogy a sör jó lesz-e vagy sem. Heineken bácsi ezt is elmagyarázza.

Directors

2009.11.19. 09:58 - TonyCaviar

A Courage Brewery - ontosabban a Wells's, ami ma már ugyanaz a cég - egy ideje erősen jelen van a magyar piacon. Súlyosan túlárazott, mutatós söreikkel nagy kísértést jelentenek a sörkóstolónak, de sem a Bombardier, és főleg a Banana Bear nem váltotta be a hozzá fűzött…

Benedek úr ebben a videóban bemutat egy pár jellegzetes csapolási hibát, bűnt és tévedést. Ha ilyet látunk, utasítsuk vissza a sört.    

  Amikor a helyes sörcsapolás művészetéről beszélünk, akkor mindig kimondatlanul is dolgozik bennünk egy elképzelés a szabályrendszerről, mely megmondja, hogyan kell csapolni és hogyan nem. De vajon tényleg igazunk van-e ezekben képzelt törvényekben, vagy csak felültünk a…

süti beállítások módosítása