Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



A legtökéletesebb sörfalat az, amit nem is lehet sör nélkül megenni – ilyesmi volt a Manga Cowboyban kóstolt Tavaszi Tekercs is.


A tányéromon nyolc kis burritó-szerű, könnyen harapható tav.tek. hevert egy tál fekete szósz, némi paradicsom, pár narancskarika és a rászórt csírák társaságában. Hamar kiderült, hogy a fekete szósz csíp, mint a napalm, és csak a tekercseket nem ajánlatos mélyen belelógatni, mert leszakad szád. Még az is, aki bírja a csípőset, ilyenkor keresi a menekülő útvonalakat, a paradicsom hamar eltűnt, és az ember rátalál a narancskarikára, meg a sörre, és lassan összeáll benne ez a veszélyes és agresszív harmónia, ami az alapvetően zsíros tekercs, a csípős-sós szójaszósz, és az illatos narancs közt alakul ki, amit egyetlen dologgal lehet megnyugtatni: egy korty sörrel. Szépen volt ez az étel kitalálva: zsíros-csípős-illatos-keserű – egész kis utazás. Természetellenes és izgató, akár egy 3D-s kínai giccstáj.

Közben hagymaíz szinesíti az összképet, amit nemigen értek, honnan, de kiderül, hogy a csíra nem ízetlen dekoráció, hanem hagymacsíra, ami tényleg előb-utóbb elmondja a magáét, és cizellálja a tájképet.

A Budweiser Samson nem egy nagyon emlékezetes sör, de ebben a kontextusban jól végzi a dolgát. Amúgy Manga Cowboy nagyon esélyes volt, hogy a FŐZDEFESZTen is bemutatja ezeket a veszélyes harmóniákat, de „sajnos” 25-én a Ráday utcában is lesz egy utcafesztivál, és nekik evidensen ott a helyük.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr172290124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2010.09.14. 13:03:48

Mi volt ez a cucc? Szója- és hot chiliszósz keverve?

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2010.09.14. 14:17:32

nem jönnek? igazán kár. a múltkori kóstoló után múltak el az ellenérzéseim a halételekkel szemben

TonyCaviar 2010.09.15. 09:35:54

igen szója felütve valami nagyon csípőssel.
jövőre mindenképp jönnek!
süti beállítások módosítása