Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Quintine Blond

2011.01.25. 10:01 - TonyCaviar



Újabb helyes kis belga palackot látok magam előtt, rajta tündérke, fairy, pixie, kelta boszi, ami csak kellhet: utálom ezt a fantazi-vonalat, de a Quintine söröknek nem tudok ellenállni.
 


Édes, élesztős, fűszeres illatú ködös, mélysárga folyadék, mely csipkés, laza, de viszonylag tartós habot fejleszt a pohárban.

Ahogy beleiszunk, lágy, selymes karbonáció tölti be a szánkat. A habzás nagy szoknyasuhogással, fontoskodva levonul, és miután elcsendesedik, azonnal éles, kandiscukros, konyakos, likőrős édesség veszi át a helyét, majd rád villantja zöld szemét a komlótoboz, és sziszegve vázolja fel az ambiciózus utóízt.

Ami olyan, akár egy injekcióstű, földöntúlian tiszta és éles, méregdrága méreg, az utolsó íz, amit érzel a földön. Egyértelműen európai, német komlók, de thrillerbe illően elegánsra és halálosra főzve. Messze nem ural le mindent, de amikor belép, lehet tudni, ő az úr. Az ambíciózus komlóprogram nem is annyira az aromakomlókra, mint inkább a kiszámíthatóbb, és legalább olyan pszichedelikus ízeket rejtegető keserűkomlóra épít.

Mondtam már, hogy nem csípem a manócskás söröket, de a múltkor volt szerencsém a Blond húgához, a még elbűvölőbb és szűziesebb Bio Blonde-hoz, és asszem kezdek belezúgni ezekbe a manókba. És még csak most jön a középső nővére, a kis vörös Ambrée, és a fekete özvegy, a Stout.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr192611760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wandál 2011.01.25. 14:45:48

Nekem a Hercule ízlik a legjobban, bár a bio-búza is igen finom..

w

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.01.25. 15:48:06

Gondolom a sör nem, de a címke a Szögedi Boszorkány árnyéka:)

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2011.01.26. 21:08:24

ez a Quintine igazából egy helyi eredetű boszorkány, tehát nem a sörfőzde(Brasserie Ellezelloise) által kreált kis troll vagy manó vagy egyéb ilyen marhaság...

TonyCaviar 2011.01.27. 11:23:19

Sztem tündérek és boszorkák terén nincs lényeges különbség a sörfőzők által feltalált és a parasztnénik által feltaláltak közt:)
Viszont megtudtam, hogyan kell ejteni a főzde nevét: "ellzellwoz".

Ogreface 2011.01.27. 13:05:40

@TonyCaviar: Én nem tartom hülyeségnek ezeket a mesebeli figurákat, ha jól el vannak találva és egyediek. Például ha mi sörösök egymással beszélgetünk a kedvenc főzeteinkről és nem jut hirtelen az eszedbe a neve, akkor elkezded magyarázni, hogy "tudod az, aminek a címkéjén az a kis boszorkány figura van, ami egy léhűtő lapáton lovagol", akkor egyből mondja valaki, hogy "Quintine", vagy "az az angol ale, aminek a címkéjén az a gonoszul vigyorgó, kardos kis manószerűség van", egyből jön, hogy Hobgoblin. De ha azt kezded el mondani, hogy "tudod az a német sör, aminek a címkéjén az a bajor falurészlet van a templomtoronnyal" vagy "az a szép kastély", akkor állsz és bambán bámulsz, hogy melyik lehet a százból?

TonyCaviar 2011.01.27. 13:25:50

@Ogreface: Kicsit olyan, mintha a manók, és más apró- vagy éppen nagy termetű lények érdekvédelmi szervezetének vezetője mondta volna:)
Megjegyezhetőség szempontjából egy horgony, egy világítótorony, vagy egy állat, esetleg híres ember számomra megjegyezhetőbb, mint a sok hasonló manó...

Ogreface 2011.01.27. 20:50:38

@TonyCaviar: Tisztelt Szerkesztő úr!
Felszólítom, hogy azonnal vonja vissza a mese és mondabeli lények szóbeli becsmérlését, kérjen nyilvánosan bocsánatot, ellenkező esetben kénytelenek leszünk ellenlépéseket tenni! Ön még nem tudja milyen az, amikor állandóan eltűnnek az apró, értékes tárgyai, amik után csak apró kis kéznyomok maradnak, a kóstolandó sörei zöldes szint vesznek fel, áthatóan büdösek lesznek és miközben kitölti, vékony, ellenszenves hangot hall, ami visítva röhög magán, az ételei nyomtalanul eltűnnek, túlvilági böfögések és csámcsogások kíséretében és a kocsija helyett csak egy lapos fémhalmazt talál, aminek furcsa módon egy óriási lábnyom alakja van. Ez pedig csak a kezdet lenne. Most mondja meg, megéri velünk kezdeni?
Üdvözlettel: Dr. Ogreface a titokzatos lények szakszervezetének titkára

TonyCaviar 2011.01.31. 21:16:01

@Ogreface: Tisztelt Titkár úr!

Elnézést kérek késedelmes válaszomért, de mielőtt megszólaltam volna, ki kellett kérnem manótanácsadóm, Mubarak véleményét, aki mostanában nagyon rosszkedvű, ezért úgy döntöttem, nem hallgatok a tanácsára (nyírd ki azt az állatot),
úgy döntöttem a felsorolt negatív hatások elkerülése végett, inkább bocsánatot kérek,

bocs
Tonycaviar

Ogreface 2011.02.01. 17:41:35

@TonyCaviar: Bocsánat kérés elfogadva, gennymanók, sörhörpentyűk, lopkoboldok visszahívva...

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2011.02.02. 01:00:28

én azért még keresztbeteszek valamit ennek a gaz firkásznak! Mint magával nem bíró wuukie mondom ezt

Ogreface 2011.02.02. 12:47:41

@főzdevadász: Akkor ott hagyok pár Ewokkot segítségül...

Ogreface 2011.02.02. 21:34:08

@főzdevadász: Láncon, alig ruhában? ;-)

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2011.02.02. 21:41:18

@Ogreface: hááát, inkább úgy ne, mert akkor ott leledzik az a nagy gusztustalan féreg is - őt meg nem szeressem
süti beállítások módosítása