Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



A Sam Smith (Kovács Samu) nemcsak a yorkshire square-rel húzza alá önnön ódonságát (közben kiderült, hogy a szomszédos Black Sheep Brewery is használja), hanem a nagyon jellegzetes, autentikus retro-címkékkel is, melyek sikeresen elegyítik a vándorcirkuszok céllövöldéinek megjelenését egy régi cukorkásdoboz képi világával.


Fekete folyadék szép barnás habbal, ami hamar elmúlik, és csak némi csipke marad a nyomán, hosszú távon az se. Illata gyenge, savanykás.

Szénsavja a lehető leggyengédebb: nagyon selymes – a yorkshire squares nevű kőkádakban a főerjedés nagy részét szabadban tölti, és csak az utólagos erjedésben gyűlik fel a szénsav. Ahhoz képest viszont nagyszerű recenciája van, hiszen azt a kis selymes bizsergést végig ugyanúgy megtartja, nem lesz döglött soha.

Először a pörkölt maláta barátságos, édes, pörkölt ízei köszönnek, aztán ez átnemesül valamiféle boros, mazsolás, feketecsokoládés aromába, ami egyre alkoholosabbá lesz, míg végül már száraz csípős kakaó lesz belőle. Ez már a komló hatása is, valahogy az szokott a csokoládéízből száraz kakaóízt csinálni.

Kellemes, laza sör, közepesen testes, könnyen iható, az ízei sem túl harsányak, minden szépen ki van egyensúlyozva. Lekerekített, mint a yorki katedrális küszöbe, igazi régiség, ropogó tűz, hosszú mesék, nyugis esték.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr382817713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sovesztomesz 2011.04.13. 09:24:35

A sör igen finom és a háttér(portré) is "illik" hozzá, Gratula!

Gérard Duchemin 2011.04.13. 09:38:17

És tök jó a pohár, tipikusan Sam Smith Imp. Stout-os :-)

TonyCaviar 2011.04.13. 10:13:53

@sovesztomesz: barátnőmnek valami ükanyja, majd átadom neki:)@Gérard Duchemin: a pohár egy sima konyakospohár, ugyanott vettem, ahol a tulipánokat, MOM Park, de nem Butlers, hanem ami mellette van, (talán Kitchen Factory?) vagy valami efféle hülye neve van.
süti beállítások módosítása