Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Életem könyve

2011.04.25. 09:49 - TonyCaviar



Három oldalt olvastam el belőle, és lecsaptam, mert annyira irigykedtem, hogy nem bírtam továbbolvasni. Pete Brown, aki amúgy a tavalyi "év sörírója" a British Guild of Beer-writers szerint, megírta azt a könyvet, amit én találtam ki, és én akartam megírni csak kicsit később. Lényegileg vitorlásra ül egy hordó sörrel és az India Pale Ale nyomába szegődik, hogy kiderítse az IPA nagy titkait. (Ugye az IPA az a pale ale, amit az angol sörfőzők direkt úgy főztek - több komlóval és erősebbre -, hogy kibírja az Indiába vezető fél éves hajózást (Szuez előtt)). Például, hogy milyen íze lesz, mire Indiába ér? Milyen kémiai folyamatok játszódnak le benne? Kik itták? Hogy ízlett nekik? Miért lett tökéletesen elfelejtve, ha az elmúlt évtizedekben az derült ki, hogy a világ legizgalmasabb söre? Elolvasom, aztán referálok.

Címkék: könyv angol ipa

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr282823324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serkoptató 2011.04.25. 12:06:58

Te tényleg IPA-mániákus lettél, ami nem baj, de azért van még jópár izgalmas sör a világon.
Fő a változatosság! Ami ráadásul gyönyörködtet is.

TonyCaviar 2011.04.25. 15:22:07

Így van, de főleg filológiai síkon. Mert a valóságban többet olvasok és dumálok róla, mint amennyit iszom. Igaz, ez a sörökre általában is igaz:)

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2011.04.26. 13:04:44

vitorlázás+egy kiváló sör. jó párosítás, ha van aki kormányozzon :)
süti beállítások módosítása