Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Normális helyzet-e az, hogy az ikonikus mulatóinknak, az európai hírű romkocsmáknak, a pesti pezsgő kulturális élet színhelyeinek, alternatív művházaknak folyamatosan azzal kell küzdeniük, hogy az önkormányzat rajtuk akar példát statuálni, vagy a legzsémbesebb lakók kegyeit keresve csendrendeletekkel lehetetleníti el őket? Vagy normális-e, hogy az első emeleti lakó nem tud aludni a hajnalig mulatóktól? Normális-e, hogy képtelenek eldönteni, megegyezni, mi legyen, hogy nincs egyértelmű irányvonal - hogy senki sem tudja, kié a városi tér.
Úgy fest, most az ELTE - TÁTK szakértői és az Azért7 egyesület, illetve az Információs Kifőzde tudományos útra tereli a vitát, hogy ne kelljen tovább a levegőbe beszélni. A link után található az a kérdőív, melyet kitöltve te is segíthetsz tiszta vizet önteni a pohárba.
 


 

"
Romkocsmák és vendéglátóhelyek Erzsébetvárosban

Az elmúlt években átalakult Budapest belvárosa. Megjelentek az úgynevezett romkocsmák, melyek léte, a létükkel összefüggő pozitív és negatív következmények megosztották a városlakókat. Terézvárosban és Erzsébetvárosban élénk vita folyt a nyitva tartás szabályozásáról, illetve a „csendrendeletekről”. A vita a kerületek jövőjét is érintette, felszínre hozva a mélyebb kérdéseket, milyen irányba fejlődnek, változnak a belvárosi kerületek? A helyes döntésekhez információkra van szükség. Azért, hogy jobban értetővé váljon, mit gondolnak a helyiek, a budapestiek, a látogatók a romkocsmákról kutatást készítünk. Kérjük június 5-ig töltse ki ezt a kérdőívet és erre biztassa barátait, ismerőseit is! Az eredményeket a néhány napos feldolgozás után azonnal közzé tesszük!

KÉRDŐÍV ITT >>>

Címkék: kocsma romkocsma

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr592931209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása