Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Krakkói sörkori

2011.05.26. 11:52 - TonyCaviar

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr822933852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

visztani 2011.05.26. 12:00:47

Helló!

Offtopic, de felteszem a kérdést azért. :)

Pozsonyban tudtok jó sörözőt, ahova érdemes elmenni a sörök miatt?

Köszi!

visztani 2011.05.26. 12:02:11

Helló!

Offtopic, de felteszem a kérdést azért. :)

Tudtok Pozsonyban jó sörözőt, ahova érdemes elmenni a sörök miatt?

Köszi!

pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2011.05.27. 08:20:24

Jól látom, az a kence tartalmaz némi medvehagymát?
:o]

pluto111 2011.05.27. 12:10:16

Ez se ide tartozik, úgyhogy én is uffolnék.
Lehet már kapni a borsodi búzát. Kukoricadara jutott ebbe is. Megy gyorsan a hűtőbe.

pluto111 2011.05.27. 14:20:12

Na jó, ezt kár volt megkóstolni.

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2011.05.27. 14:37:00

@pluto111: biztos, hogy a hűtőbe? vagy egy esélyt adsz/tál neki? :)

szanisz 2011.05.27. 15:51:56

én is adtam neki.

Búza vs Kukorica
0:5
játékvezető: Johann Coriander

pluto111 2011.05.27. 16:18:57

Adtam neki esélyt, kár volt. Bár az összetevők alapján már gyanús volt.
Összetevők:víz, árpa búzamaláta, kukoricadara, komló, koriander(??), pektin, sörélesztő.
Konkurenciának nem lesznek kellemetlen álmai emiatt.

Ja és a reklámja (borsodi.hu):
Mindannyian tudjuk, a férfiak szeretik szűretlenül élvezni az életet - az autentikus élmények jobban ízlenek.
Ezért alkottuk meg az évszázados hagyományokat követő Borsodi Búzát, megőrizve a szűretlen búzasörök eredeti ízvilágát.

pluto111 2011.05.27. 18:23:14

Kezdem azt hinni, hogy valami kartell megállapodás van a sörgyárak között. Senki nem hozhat ki tisztességes sört, csak ezeket lebutított verziókat.
Képtelenség hogy ezt a trutymót hozzák ki egy amúgy meglévő piaci résbe.
Kijárna egy komolyabb saller a a borsodi managereinek ezért a "sörért".

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2011.05.28. 09:01:39

a korianderrel nem lenne baj, hisz a sör karakterében a belga vponalat próbálná meg utánozni... bár kishazánkban jobban feküdne a népnek egy bajor típus, asszem...
tennivalók:
1. pektin - felejtős (ez mégis minek???)
2. kukoricadara - felejtős (ennyire egy fillérbaszást...)
3. melegebb erjesztés, melegebb kondícionálás(az ultrabrutál zöldalmás fanyarság elkerülése végett)
egy ekkora szakmai háttérrel rendelkező cégnél nem hiszem el, hogy pont egy witbiert nem tudnak rendesen összerakni.
utána fogok érdeklődni, hogy tényleg építettek e egy külön vonalat, vagy ez csak valami furmánykodás, s valahonnan hozzák e a cuccot...

TonyCaviar 2011.05.28. 21:58:20

@pif: nem, asszem nem jól látod, bár már nem emlékszem mi volt a zöld. a sárga az kőrözött. kicsit azért fújtós volt, de sörrel elműködött.

mr.T 2011.05.29. 10:30:36

@főzdevadász:

A pektin tényleg felesleges, gondolom stabilizálás miatt tették bele, hiszen ugye a világ dől össze, ha egy szűretlen sör aljára esetleg kiülepszik az élesztő, vagy egyes fehérjék...

Az meg tényleg durva, hogy egy ilyen cég pl. kukoricadarát tesz egy búzasörbe (is), mert nem hinném, hogy az Inbev a Hoegaardent is így teszi "ízletesebbé".

Amúgy elvileg nincs turpisság, mert a héten büszkén mesélték a dunaújvárosi malátagyárban, hogy igen hosszú előkészületek(valami egy év rémlik) után, külön a Borsodi megbízására indult el a búzamalátázás is náluk( a bőcsi gyár malátázója már bezárt), és hogy most nagyon büszke mindenki a Borsodi Búzára.

Sajnos tényleg olyan se íze, se bűze sör, nulla karakter, csak a savanyú utóíz...bár az alapvető különbségek ellenére még így is köröket ver a Borsodi világosra :D
süti beállítások módosítása