Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



Újabb óriás gratuláció a magyar házisörfőzőknek: a Kassán kiosztott négy aranyéremből kettőt hazahoztak – és ezzel átrajzolták a közép-európai házi sörfőzés térképét, melyen mostanáig a lengyelek voltak az egyeduralkodók.


Kicsit sokára sikerült megszereznem a bujkáló információt, de jobb később, mint soha. Február közepén Kassán különleges házi sörfőző versenyt tartottak – ami azt jelenti, hogy mindössze négy kategóriában vártak versenyzőket: Búzasör, IPA, Stout és Egyéb – ami nyilván kb. a különlegességeket jelenti. A kassai Camelot sörözőben megtartott verseny végén négy aranyérmet osztottak ki, egyet szlovák, egyet lengyel, és kettőt magyar versenyző vitt haza.



A nagyjából 100 nevező sör között 16 magyar versenyzett, így a két aranyon kívül sok egyebet nem hoztak haza: az érmek sokaságát továbbra is a lengyelek nyerték el. A búzasör kategóriát Izsó Péter nyerte a 12,5 B-os Karelweizen nevű sörével. Az IPA kategóriát a verseny egyik szervezője, neves söríró és házisörfőző, a szlovák Peter Bognár és kis csapata vitte haza Chopper nevű amerikai IPA-jával, amiből tavaly nekünk is hozott egyet >>>. A stout-arany természetesen a lengyeleknek ment, Andrzej Smyk nyerte el, de ebben a kategóriában 5. helyen végzett Kovács József Bitumen 27 nevű söre, ami mögött hamar felismertük az Olaszházi Bitument >>>, amit volt szerencsénk kóstolni, és ha ennél négy jobb sör is volt, akkor utólag kezdjük sajnálni, hogy nem ültünk a zsűriben. A különlegesség/egyéb kategóriában Harangozó Dániel 16,3B-os Csavaros Bockja nyert aranyat. >>>

Gratulálunk a nyerteseknek. Alant a szlovák televízió idevágó adása tekinthető meg eredeti nyelven.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr224345288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gilgalad 2012.03.28. 10:27:51

Rozsnyóra remélem erős csapat megy ki újra, hogy emeljük a tétet .-) Gratulálok nem csak az aranyérmeseknek, hanem az összes indulónak!

Bud Taste 2012.03.28. 12:55:33

Gratulálok és egyben szeretnék 1-1 zsák malátát felajánlani ajándékul a nyerteseknek. Izsó Úrnak 1 zsák 25kg-os búzát és Harangozó Úrnak 1 zsák Pale Ale malátát, ha elfogadják.

Italboltos Sanyi · http://obudakocsma.blog.hu 2012.03.28. 19:02:18

Részemről is hatalmas gratuláció mindenkinek! :) Büszkék vagyunk rátok!

víz tamás 2012.03.29. 14:15:04

@Bud Taste:

Köszönöm a gratulációt!

Nagyon megtisztelő a felajánlás, köszönöm szépen. :)

Úrnak nem nevezném magam azért.

Bud Taste 2012.03.29. 17:46:21

@víz tamás: OK akkor tegeződjünk, de Te melyik vagy? A búzás vagy a Pale Ale.es:)?
Hogy juttathatom el hozzád?

víz tamás 2012.03.30. 14:10:27

@Bud Taste: én a búzás vagyok. :)

írtam privátot üzenet és köszi még egyszer!

Daniel Ortega 2012.03.31. 09:40:28

Köszönöm a gratulációkat!
Bud Taste: A felajánlást köszönettel elfogadom :)
süti beállítások módosítása