Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



A Wesselényi utca 47-ben, a Körúttól húsz lépésre nyitotta meg második egységét a Pivót működtető társaság. Senkit ne tévesszen meg hogy a pincelejáró felett valami judo-club hirdeti magát, ez itt Csehország, nem Japán, se fekete öv, se nuncsaku, csak sörök. Cseh sörök, jelenleg negyven féle és folyton bővül. A kocsma tesztüzemben van még egy pár napig, ami azt jelenti, hogy egyelőre minden kedvezményes áron kapható! >>>
 

Csapon hatféle van, a többi üveges. A legújabb szerzemény a kifejezetten tradicionális söröket főző, jóhírű Kout sörfőzde újdonságai. A Kout 14B-s barnasöre nagyon kellemes, vöröses, karamelles sör, leheletnyi füstöltséggel.



A vyskovi sörgyár a Breznák után ismét nekifutott az IPA-nak, ebből lett a Jubiler IPA, és nem világos, hogy valami saját hangvételű IPA feltalálásán fáradoznak, vagy csak egyszerűen nem találják a helyes komlózást, de engem ez még mindig nem emlékeztet, sem az amerikai, sem az angol IPA-ra.



A Pivo mindig is nagyon jó volt informatikában. Itt tényleg értenek a cseh sörökhöz, és komoly erőfeszítéseket tesznek azért, hogy a közönséggel is megértessék ezt a kultúrát. A terjedelmes sörlap első belső címlapján egy periódusos táblázat található a Pivóban kapható sörökről - műfaj, szín, erősség szerint rendszerezve.


A Chlúmecky Vit szintén újdonság. A búzába gyorsabban beletanulnak a csehek. Illatában sehol nincs a bajor búzákhoz képest, de az íze kellemes, a teste üdítő, és szépen teljesíti a műfaj követelményeit.

És nemcsak cseh sörökért érdemes ide lejönni, de a cseh sörgyári üdítők széles választékáért is, például a költői elnevezésű Kombájnerkáért, és a jól ismert cseh sörkorcsolyákért.

Előbb-utóbb  megérkeznek a Kocour sörei is – egyelőre még csak üvegben, ha megjöttek, azonnal megyünk tesztelni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr494347632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2012.03.29. 11:44:26

a valami judo: székely budo :O)

rowi 2012.03.29. 16:15:33

jó hely, zseniális helyen. 10% az a kedvezmény. a sörlap tökjó, kész könyv, el lehet lapozgatni félórát.
én is az IPA+Vit búza vonalon mozogtam elsőre, és azt az IPAt én se tudtam hova tenni. nem azt mondom, hogy nem volt jó, sőt, de nem kimondott IPA.
viszont én mint meccsnézős ember, egy Digisporttal felszerelt TVt el tudnék képzelni és tökéletes volna minden:)

wobbler 2012.03.30. 11:27:45

Nekem a Jubiler volt az első IPA söröm, maradandó élmény...

-kk- 2012.03.30. 18:20:20

két kis javítás:

- a vyškovi Březňák szimpla világos ászoksör, a gyár első IPA-ja ellenben 'Jubiler IPA' névre hallgatott, és ezután lett most második a 'Jubiler Amber IPA'

- a chlumeci Vít már a régi Pivoban is volt csapon
süti beállítások módosítása