Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



Ha eddig azt gondoltuk, hogy magyar kézműves sörök csak gurmékocsmákba valók, akkor itt az ideje újragondolni. A Wesselényi utca 35-ben az éjjel-nappali szendvicsező, a Tüzes Vasaló ciderrel és kézműves sörrel bővítette a kínálatát.


A Tüzes Vasaló arról híres, hogy 66 féle szendvicset árul, de mindegyiket lelapítja két tűzforró vaslap közt. Van lapos ciabatta, lapos hamburger, lapos bagett, és így tovább. Ami pozitív, hogy ezek nem afféle megúszós szendvicsek - ahogy elnéztem, itt erősen törekszenek arra, hogy a vendég visszatérjen. Az üzletvezető személyesen ellenőrzi minden egyes kikevert szósz ízesítését, és ha nem elég jó, újrakeverteti.



A minőségi ételkínálat szinte törvényszerűen vezet a minőségi italkínálathoz (vagy legalábbis így kellene lennie), és az üzletvezető mindannyiunk szerencsére járt a Főzdefeszten – igaz oltári durungolást kaptunk tőle – Citrom úrtól - a hosszú sorok miatt, de szerencsére később, miután sikerült megkóstolnia a Keserű Mézet, elpárolgott a dühe, levadászta a kedvenc sörét és ma már csapolva kapható a szendvicsboltban. Nemsokára megérkezik mellé a Westons Cider is.

Nekünk már csak annyi feladatunk maradt, hogy eldöntsük, melyik szendvics megy a legjobban a Keserű Méz mellé, az indiai fűszeres nekem kicsit túl visszafogott volt, a lazacos érdekes módon majdnem működött, az eddigi legjobb a Samurai szószos hamburger volt, de érdemes lesz odafigyelni a mézes-mustárosra is, amit tegnap már nem sikerült megkóstolnom.

Menjetek a Tüzes  Vasalóba kóstolgatni! 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr304476207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Guille 2012.04.27. 11:42:00

Helyes! Eddig is szívesen jártunk oda levezetni, de tény, hogy hiányzott valami jó sör a szendóhoz.
süti beállítások módosítása