Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

koktél.jpg

Szomjazunk az újdonságokra és hiszünk benne, hogy a sörkoktél egyszer nagyszerű dolog lesz, csak meg kell találnia az értő közönségét! Ezért az Élesztő standjára meghívtuk Németh Gábor sörmixert, aki hétvégente amúgy az Élesztőben kever sörkoktélokat. Gyertek és kóstoljátok meg, hol tartunk, én pl. már a felénél ennek a Gyógy-Írnek, ami Stari ír vörös alapon készült, fahéj, szegfűszeg, tárkony, chili, citrom, cukor, bourbon, narancspermet hozzákeverésével.
Ezentúl kever még Highway to Hellt Bors Sherwood Ale alapon, meg Cherry Bombot Stari Szilva alapon, illetve bármi mást, amit a vendég megkíván, és a mixer kreativitása sugall!

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr465351325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sopronidemon 2013.06.08. 21:53:45

Prostitúció! Szerintem nagyon rossz irányba terelődik ez a Sörforradalom. Úgy látom, itt a katyvasz a lényeg, és a Sör kezd másodrangú szereplővé válni. Istenem, óvd meg söreinket a pancser pancsolóktól!

kieső 2013.06.10. 23:39:28

@Sopronidemon: ez egészen szürreális, ugye? :-)
süti beállítások módosítása