Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

importerkatalincárnő.jpg

Jó hírek vannak: elkészült az Élesztő belső tere – az érzékeny industrial-steampunk modorban összerakott söntés és látványraktár Prokai Ádám és Halász Előd kreativitását és keze munkáját dicséri. A grandopeninget 12-én tartjuk, és ebből az alkalomból átállunk a téli szortimentre, melyben kitüntetett helyet kapnak a nehéz fekete sörök. Az este két sörpremier jegyében fog telni: megszereztünk egy hordó Importert, amiből összesen 150 liter készült a magyar piacra. Kiss Hopfanatic Tamás még májusban főzte ezt a hihetetlenül sűrű fekete keserű portert, amiről nehéz megmondani mitől nem stout. A recept a Nils Hansen nevű norvég főzde nehéz rozssörén alapszik, de amikor 2013 májusában a két norvég sörfőző elutazott Kiskunhalasra, a sör némileg kisstomisodott egy jó nagy adag komló hatására. >>>

Eközben a Kárpát-medence másik végében, Rozsnyón megint megnyertük a Kaltenecker Házisörfőző-versenyét. Ezúttal Németh Antal Katalin Cárnő nevű Russian Imperial Stout-ja lett a Grand Champion. Nem véletlen: ez egy tökéletes, klasszikus R.I.S., szénfekete, száraz, nehezen csorduló folyadék, a sörkészítés egyik vitathatatlan végpontja. A győzelem után Anti azonnal megfőzte a következő adagot, ami egészen pontosan október 12-én fogja elérni az ideális érettségi fokot, amikor a legszebb arcát mutatja. Persze 13-án sem lesz vacak, csak nem valószínű, hogy marad. >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr245558562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gérard Duchemin 2013.10.10. 11:47:30

Oké hogy 12-én, de hány órától?

TonyCaviar 2013.10.11. 13:03:53

6-ra hirdettük meg, de sztem 7 előtt nem verjük csapra a nagyvadakat
www.facebook.com/events/648175401881726/
süti beállítások módosítása