Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

camden1.jpg

Camden komoly hívószó, a biztos siker záloga, vagy nem tudom miért nevezi magát Camden Townnak a sörfőzde, ami a Kentish Town metrómegálló bejárata mellől nyílik. Keresztülvágsz az építkezésen, elmész az agresszív kajaszagot árasztó thai kajásbódék mellett és máris ott találod magad egy deszkából összerótt vadnyugati hangulatú iszodában, amit a magasvasút egyik boltíve alá préseltek be. A 2012-ben nyitott brewery bar csak csütörtökön, pénteken és szombaton van nyitva, de úgy fest, akkor teltházzal fut. Az asztalok 30L-es keghordókon pihenő fatáblák, a sör egy metrócsempéből kirakott falra szerelt hat-hét csapból folyik.

camden2.jpg


A főzdét nem láttuk, mert késő este volt mire odaértünk, de a söreiket kóstoltuk. A Camden Pale Ale egy nagyon korrekt, gyümölcsös pale ale, mindennapi fogyasztásra. A többi sörüket is korrekt szinvonal, szimpatikus egyszerűség jellemezte. A fekete Camden Ink meghökkentően hasonlított egy sok festőmalátával főzött magyar kisüzemi barnasörre. A pale ale-n túl főleg német stílusokat főznek – Hells Lager (nyilván a hellesre utalva), Weizen, Pils, Black Pils. A kretivitásukat pedig egy sor szórakoztató különkiadásban élik ki, mint pl. a Jamie Oliver Pale Ale, vagy a Camden is full of Cunts (kb: A camdenesek mind faszok) – amit a Hate Mail nevű projektet vivő londoni művész, Mr. Bingo tervezett nekik/ellenük. Vagy ott van a Camden 1908, amit a londoni olimpiára főztek, felelevenítve egy 1908-as pale ale receptet, abból az évből, amikor London először tartott olimpiát.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr475639366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása