Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

lfb1.jpg

A London Fields Brewery Hackney-ben van és már nem is nagyon kell bemutatnom, hiszen az elmúlt pár hétben kicsapoltunk egy pár hordó sörüket az Élesztőben. Földszintes, ipari épületekkel szegett elhagyott, külvárosi utcában található, és ahogy beléptünk a hozzá tartozó ivóba, mellbe vágott minket a komlóillat – először azt hittük, a főzőházban zajló intenzív komlózás miatt – később elmondták, és láttuk is: több, mint 30 kiló friss komlót aggattak fel mindenfelé a faborítású, egyszerű helyiségben.

lfb2.jpg

Az üvegtábla mögött kezdődő főzdét is meglátogattuk – elég érdekes felépítésű volt: két hatalmas – egy 3000-es és egy 5000-es főzőüst, kevés erjesztő, és vagy kéttucat egyköbméteres műanyag víztároló, amit állítólag speciálisan alakítottak ki, hogy el lehessen venni belőle az élesztőt. Ilyen megoldást még nem láttunk, de sajnops nem is sikerült pontosan megértenünk. A második meglepetés a pulled pork sandwich volt, aminél kevés finomabb szendvicset ettem életemben. Nagyon puhára főtt disznóhús, villával szálakra cincálva, finom barna ciabatta-szerű buciban, valami öntettel (majonéz?), csíkra vágott lilakáposztával – pontosan tökéletes volt.
Az itthon csapoltakon kívül hozzájutottunk még egy Pumpkin Ale-hez és egy Barley Winehoz – mindkettő innovatív ízvilágú, korrekt sör volt.

lfb3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr935673026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Impavidus Mortalium 2013.12.04. 12:06:18

"hozzájutottunk még egy Pumpkin Ale-hez és egy Barley Winehoz – mindkettő innovatív ízvilágú,"

Innovatív ízvilágú :)
Ez most egy trendi szó becsempészése volt a szövegbe keresőoptimalizálás és keresőmarketing szempontokból, vagy nem akartál rosszat írni a sörről? :)

TonyCaviar 2013.12.04. 19:58:38

haha. sajnos nem emlékszem rájuk pontosan, csak arra, hogy jók voltak, és nem közhelyesek, tehát kb innovatívak...
süti beállítások módosítása