Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

himburg-toft.jpg

Hopfenreich - as the first real only craft-beer multitap bar of Berlin - is the best place to meet brewers, home-brewers, and beer-industry professionals nowadays. This picture shows only two of our best brewmasters who have their beers tapped at the bar - sipping a beer brewed by one of their Berlin colleagues.
Eric Toft, the brewmaster of Landbrauerei Schönram is the American who became a Bavarian twenty years ago. His beers, like Grünhopfen Pils and IPA, or Bayrisches Pale Ale are always on tap for one simple reason - they are always excellent. As a proud Bavarian, he always brews according to Reinheitsgebot, and whatever he brews - be it a traditional German, or innovative American style - is beautiful and delicious. 
Alexander Himburg is one the most successfull new brewers, who started his brewery about a year ago, but already is the most reliable craft-beer brewer of the scene under the name Braukunstkeller. In Michelstadt, Odenwald, he produces his already famous IPAs, Laguna, Mandarina and Amarsi, which are reknown for their delicatly citrusy fruitiness and elegance. 

A Berlin első igazi, csak kézműves sört csapoló sokcsapos kocsmájának számító kreuzbergi Hopfenreich mostanában az egyik legjobb hely sörfőzőkkel, házi sörfőzőkkel és mindenféle sörszakmabelivel való találkozásra. A múlt héten pl a képen látható két nagyszerű sörfőző találkozott a pultnál.
Eric Toft, a Landbrauerei Schönram Amerikában született, de bajorrá vált sörmestere a söreivel állandóan jelen van a pultban, mert tapasztalataim szerint ő egyszerűen nem tud hibázni. Büszke bajorként büszke rá, hogy a Reinheitsgebot szabályai szerint főz és mégis kreatív. Egyik kezével bajor klasszikusokat, másik kezével a modern amerikai stílusokat főzi, de bármit is főz, az mindig tökéletes és izgalmas. 
Alexander Himburg, aki alig több, mint egy éve tűnt fel a piacon a Braukunstkeller branddel az odenwaldi Michelstadtban főz, egy sok kihasználatlan kapacitással működő régi főzdében (Michelstadtban amúgy négy ilyen főzde is van). A hosszú tervezés és gondos kivitelezés eredményeképpen teljes fegyverzetben lépett ki a piacra, négy nagyszerű pale ale-lel, melyek mind az ő egyéni stílusáról tanúskodnak. A Laguna, a Mandarina, az Amarsi mind olyan törékeny és elegáns IPA-k, melyek ha egyszer véletlenül nincsenek csapon, a közönség visszaköveteli őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr976499479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása