Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

img_7951.JPG

Illata fa és zsíros illatos komló, hatalmas sötétbarna hab (a plafonra is jutott:) - amúgy tökéletes, kiegyensúyozott könnyen iható és mégis haragos stout. A faalkatrészeket könnyed vizes test teszi barátságossá, a mélyben pont egy kevés édesség és pont egy kevés keserűség feszül egymásnak.Utóíze komlós de nem durva, inkább virágos, kellemes. Pataki Norbert a Machine Head albumaira főz söröket, a csodás csontvázkirály is egy albumborító tőlük!

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr877280655

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Wildhoney 2016.01.20. 10:06:06

A 2. sz. sörkritika következik. Akit a sörkritikával, mint műfajjal való kapcsolatom, illetve a sörkritikusi ars poeticám érdekel, az olvassa át az 1. sz. sörkritikámat, a többieket ezzel nem untatnám, vágjunk bele. Mit is fogok inni avagy guglizós-a...

Trackback: À Tout le Monde 2015.08.03. 17:11:27

Műfaji premier következik a blogon, egy sörkritika. Sok sörös posztom volt már, de ezek többségükben vagy nagyvilági sörkalandokról (főleg, de nem kizárólag cseh vonalon) vagy hazai sörfesztiválokról szóló beszámolók voltak. Na jó, volt összehasonlító...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eyesis 2015.03.19. 10:07:41

Szerencsére volt szerencsém inni belőle, és csak alátámasztani tudom az itt leírtakat. Zseniális sör lett! Remélem főz majd Pataki Norbert úr belőle nagyobb mennyiségben is!
süti beállítások módosítása