Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

zircbelga.jpg

A termékdesign nagyon korrekt, egyszerre ódon és retró, valamint elegáns és cool, illetve eléggé sörszerű, tehát teljesíti a fogyasztói elvárásokat.

Az apátsági belga színe megnyugtató diópác, néhol óarany vagy leginkább konyak. A habja sárgásfehér és könnyű, nem túl tartós. Az illata szép fűszeres, karamelles, aszaltgyümölcsös illat. Megint csak profi bevezetés, eleve pozitív elvárásokkal kortyolunk bele.

A korty szépen kezdődik, fás, fűszeres, mézes, komlós alapzöngével, végül medvecukros, hajszálnyit ragacsos és élesztős, végül elegáns komlós lecsengéssel csúszik le a torkon, de a mélyben ez is egy könnyű láger jegyeit rejtegeti.

Egyértelműen a szortiment legjobb darabja, ami nem kis mutatvány, hiszen a belga kolostori sörkultúra magasra tette a lécet. Itt pedig sikerült egy kifejezetten könnyen iható, mégsem vizes vagy olcsó belga-ízű ivósört főzni.
Persze aki már ivott igazi belga apátsági dubbelt, annak hiányozhat a test, az alkohol, és a tömény ízgazdagság, de nem szabad telhetetlennek lenni. A végtelenség ostromlására továbbra is ott a St. Bernardus a Westvletereen és a Rochefort. Itt egy hazai viszonyok közé szánt mainstream, mégis kulturálisan meghatározott termék készült, ami gasztronómiailag is tartja a frontot.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr537750326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alehunter 2015.09.19. 22:44:31

egyet kell, hogy értsek azzal, hogy a termék design nagyon korrekt. gratulációm a tervezőjének! és akkor itt nagyjából ki is merül a pozitívumok listája, merthogy a sör maga egy akkora rakás ürülék, hogy szót nem érdemes vesztegetni rá. azt kívánnám a főzőjének, hogy ezt vedelve kelljen végigszenvednie a gyarló életét
süti beállítások módosítása