Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

importer.jpg

Az Élesztő nemzetközi karrierje tulajdonképpen akkor kezdődött, amikor bevettük a csapatba Németh Andrást >>>, Londonban élő barátunkat, aki akkor az elmúlt pár évben serényen építgette a kapcsolatot a londoni főzdékkel. Eleinte a London Fields Brewery, aztán a Crate, a Signature Brewery, és mostanában a leedsi Northern Monk sörfőzde sörei érkeztek minden akadályt leküzdve az Élesztő csapjaira.

Aztán a londoni sör árama olyannyira állandó lett, hogy érdekes módon elkezdte zavarni az Élesztő profilját, ami ugye mindenekelőtt magyar sörökre specializálódott ivó. Ezért úgy döntöttünk, hogy kiszervezzük egy külön kocsmába, amiért azonban nem kell majd túl messzire menni. Múlt pénteken meg is nyitottuk az Élesztő Importert, melyek specialitása, hogy csak import söröket fog csapra verni.

De közben más is történik. Egy nemrég kötött import-megállapodásnak köszönhetően mostantól az Élesztő Európa több országából is fog kisüzemi söröket importálni. Ha minden jól megy, nemsokára Finnország, azaz Észtország jön a sorban és érkeznek a Sori Brewery sörei >>> 

Jelenleg a számos Northern Monk és Crate sörön kívül ott a nemrég debütált Schneider Weisse, a Főzdefesztről maradt Brew Age és VandeStreek sörök, valamint egy kis lazításnak az Union szűretlen. A közeljövőben várhatóak sörök Belgiumból, a belgrádi Kabinettől, a szlovén Pelicontól, illetve Berlinből, természetesen! Kis kaput nyitunk az európai sör-kavalkádra, tessék csak nyelvvel tájékozódni!

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr718084100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása