Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

index.jpg

„Azon gondolkodtunk, hogy milyen természetes környezetben képes találkozni a savanyúkáposzta és az ananász. Aztán megláttuk, ahogy a hajótörött, gyomrában a vihar előtti utolsó ellátmány maradékával, a hajókon c-vitamin tartalma miatt bőségesen fogyasztott savanyúkáposztával, felébred a távoli homokos tengerparton és mást sem talál a szigeten csak ananászt…”

img_1177.JPG

Megtartottuk az első sour-beer sörvacsoránkat az Élesztő emeleti szalonjában (még nincs meg a végleges neve, de ez az a helyiség, amit mostanáig vipnek hívtunk). A félhomályos teremben a VPI betonmanufaktúra betonlapjain ettük Pohner Ádám zseniális fogásait, melyet az általam választott sörökhöz komponált. A koncepció kialakításában és megvalósításában Nemes Nóra működött közre. A trash-luxe visual design Balázs Gábor kreativitását dicséri.

acido.jpg

A sörészeti okoskodás helyett a hangsúly ezúttal az érzéki örömökön volt, a fogások közt az emésztést irodalmi részletek felolvasása segítette, melyek a sörökkel és a fogásokkal együtt a vacsora végére egy laza gondolati ívet festettek fel, egészen a legformabontóbb utolsó fogásig, a Fantome Brewery Zwet.be nevű sour porterje mellé készült savanyúkáposztás ananászmousse-ig, amit először mindenki furcsálkodva fogadott, de végül mindenki jóízűen elfogyasztott.

 

acidomaj.jpg

 

Menü:

 

Mikkeller: It’s Alight
Almás fogas zabkekszen

Brasserie Fantome: La Dalmatienne
Kacsamáj Mandarin


Rodenbach Grand Cru
Erdeigyümölcsös vadkocsonya


Weihenstephan: Bayrisch Dunkel
Wasabis Vadas Marhapofa


Zwet.be
Savanyúkáposztás ananászmousse

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr798371540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása