Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

fork0.jpg

A Fork & Bottle a városszéli felüljárók árnyékában megbúvó abszurd kis étterem, amit Mike, az amerikai tulaj 5 éve vett át egy kifejezetten rossz hírű étteremtől, a bejáratnál a mai napig lézengenek út szélén dolgozó lányok.
Ide tehát direkt ki kell jönni, ezzel együtt az egyik legmenőbb étterem lett Zürichben és a Herr Rizzi craft-beer nagyker csapata, amikor meghívott, hogy mutassak be egy pár magyar sört Zürichben, ide szervezett egy sörvacsorát, ami egészen csodásra sikeredett.

Menü:

Hübris: Chorongi
Konfitált kacsa crostini házi chips-szel

Monyó: Flying Rabbit
Nyúl és erdei gomba pite vadjus-vel
fork1.jpg
Brewdapest: XSmoke
Mézes császárhús párolt Szt. Jakab kagylóval és sütőtökpürével

fork2.jpg

Legenda: Hableány
Homáros szendvics házi briósban jégsalátával és Kewpie majonézzel

fork3.jpg


Legenda: Brettannia
Kéksajttorta céklával és mustárlevéllel

fork4.jpg


Yeast Wörks: Black Mamma
Brownie csokoládéganache-sal és Black Mamma fagylalttal

fork5.jpg

Mindegyik nagyon finom volt, de a homárburger és a kéksajttorta elképesztően izgalmas volt. A kéksajt és a Brettannia hihetetlen páros alkotnak.

Címkék: zürich sörvacsora

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr228446390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása