Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

z1.jpg
A zürichi srácok – Herr Rizziék – valamiért azt hiszik, hogy a zürichi craft-beer scene nem elég fejlett, ezért minden hónap első keddjén sörkótolókat tartanak külföldi vendégekkel és vendégsörökkel, hogy ráneveljék a jó svájciakat a kézműves sörre. Múlt héten én vittem nekik magyar söröket.

z2.jpg

Herr Rizziék - Laurent, Joachim és Katie

Hamar kiderült, hogy túlszerénykedik a dolgot. Eleve az, hogy a kedd esti sörkóstolóra 130 jegy fogyott, azt mutatja, hogy bőven van érdeklődés. A félmilliós városban van két világszinvonalú craft-beer kocsma – az
Erzbischof és az International - és jó pár bárban lehet kapni amerikai, olasz söröket.

z3.jpg

Erzbischof - 25 csap+2real ale, Rebecca, a norvég üzletvezető


A svájciaknak van egy ilyen becsípődésük, hogy ők nagyon provinicálisak, vidékiék és nem értenek a nagy európai dolgokhoz, álmodozó értelmiségi barátaim irigykednek a néhai abszolút monarchiákra és kínosnak érzik a kis-stílű céhes múltat.

z8.jpg

Nevetséges. Lenin, Röntgen, Escher és a Dada városa a mai napig bizsereg a kreatív energiáktól, mindenfelé művészet jön szembe, főleg modern, az építészet elegáns, a boltok stílusosak, a nők jól öltözöttek, a hátteret az alpesi fenyvesek, és a szikrázó hóval fedett meredek rétek szolgáltatják, a levegő őrjítően friss. A kocsmák, bárok sokfélék, tele vannak és hajnalig nyitva vannak, és egy csomó jó sört lehet inni.

z5.jpg
A Nebuleuse igen jó sörfőzde - az Embuscade olyan, mint a Grabanc, csak illatosabb

 

z6.jpg

A Bombastus a raperswilli Bier Factory xanthohumolos söre, a toxikológusként végzett Katie Pietsch főzte, elég jó, cimkéjén Paraclesus, merthogy ő is itt élt

 

z7.jpg

Stephan és Marcus, a helyi Főzdefeszt - ProBier Craft Beer Festival, Zürich - szervezője az International Barban

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr558446562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása