Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

lehuto.jpg

Amióta polgárjogot nyert a kézműves sör és már nem kell külföldre zarándokolni egy jó szortimentért, a craft-beer pubok közti versengés némileg áttolódott a gasztronómia színterére. Hol ehetem a legjobb ételt a sörömhöz? A Kandallóban kezdetektől fogva hamburger járt a kézműves sörhöz, aztán tavaly mindannyiunknak feladta a leckét a Bestia. Idén beelőzött a Krak’n’town angolos és a Malter közép-európai pubfoodja.

Imádjuk, ha verseny van, ez ösztönöz igazán a teljesítményre. Most tehát a Léhűtő adja fel a leckét a többieknek a frissen nyitott mediterrán tapas-bárjával. Spanyol sonkától és baszk kolbásztól, a szardínián és csevapon át a garnéláig és hátszínig minden, amit kapunk első osztályú és nem csak a nevében hordozza a spanyol tapas hagyományt, hanem stílusában is. Itt minden, amit András, a horvátországi és spanyol konyhai múlt után hazaköltözött szakácsunk kiad a keze körül, az izgalmas, erős ízekről szól, ezektől az ételektől fel lehet pörögni! Ű

Nem lankasztó polgári vacsora, nem különleges fine dining, nem olcsó fesztiválkaja – ízek, stílus, pörgés, rock’n’roll és tunkolás! Igen: tunkolás – ezeknek a tapasoknak – pl. a garnélának – olyan szósza van, hogy azt kitunkolni a bagettel van akkora kéj, mint a rákhúst ropogtatni.

És most, hogy mindehhez a világ legkönnyebb, legelegánsabb ivósörét, a Hekkelberget is lehet rendelni, igazán megéri kipróbálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr3211985784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása