Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kutyaharapas.jpg

A Folyékony Kenyér hathatós közreműködésével Budapestre hívtuk a Brewdog egyik sörfőzőjét - és még egy ilyen helyes kis grafikát is készítettünk hozzá!

FB event >>> 

Szeretettel meghívunk december 2-3-ra, ahol Te is odatarthatod a lábad egy istenes skót kutyaharapásra! 15 extrém Brewdog csap a Krak’n Town új Underground bárjában! 10 food truck és főzdebemutató az Élesztő Üllői úti Food Truck Udvarának megnyitóján! Összefog az Élesztő és a Krak'n Town Steampunk Saloon, mostantól semmi sem lesz ugyanaz!

 Mindannyian inspirálódunk valahonnan! A világ legmenőbb sörfőzdéje, a skót Brewdog óriási hatással volt azokra, akik ma új sörvilágot építenek Budapesten. Ezért a söröket importáló HudiHudi segítségével meghívtuk Mathis Seligert, a Brewdog sörfőzőjét, hogy segítsen nekünk megnyitni két új egységünket. Pénteken a Krak'n Town földalatti multitap Underground bárját, szombaton pedig az Élesztő Food Truck Courtját.

A Krak'n Town leleplezi újdonsült bűnbarlangját, ahol a réz fogaskerekek és a viktoriánus kor szalonjai dominálta steampunk környezetben ez alkalomból felavatja mind a 15 csapját a Brewdog extrém és ritka – pár eddig csak a főzde saját bárjaiban csapolt – söreivel. A ritkaságokat Mathis Seliger, a Brewdog fiatal sörfőzőmestere mutatja be. A Krak'n Town Underground nem csak a kraft sör rajongóinak szól, valódi angolszász sportkocsma nyílik ezzel a Józsefvárosban, ahol otthon érzi magát a krikett, a rögbi, és a fővárosi brit közösség is.

Időpont: december 2. (péntek) 17:00

Helyszín: Budapest, József körút 31/A (https://goo.gl/maps/xmpDPK4fem32)

 

Az Élesztő a megnyitása óta legnagyobb dobására készül, amikor szombat este megnyitja nagytestvérét, azÉlesztő Food Truck Courtot a néhai Kilián laktanya udvarán, az Üllői út 51-ben, a Corvin sétány mellett. Ezen az estén 10 food truck fogja kóstoltatni a téli menüjét: lesz grill szendvics, gnocchi, vegán ételek, hamburger és barbeque! Az Élesztő pultja pedig a nagy klasszikusok és az új gerillák mellett a vadiúj 250 literes Zip’s-es tankból csapolja az ország legjobb pilzenijét. A körút legnagyobb underground street food plazáját a skót Brewdog sörfőzője, Mathis Seliger és az Élesztő alapítói nyitják meg!

Időpont: december 3. (szombat) 19:00

Helyszín: Budapest, Üllői út 51 (https://goo.gl/maps/MZBsDhjRWy62)

 

Az egymást követő két esemény egy összefogásnak köszönhető, de tartalma és témája különböző, nincs átfedés köztük. Kérjük részvételi szándékot jelezd külön-külön az eseményekhez tartozó egy kattintással működő címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr3612014086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása