Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idén negyedszerre tartják meg, és ha jól látom, most robbant be rendesen a sztori. Méretében duplája lett a tavalyinak, és izgalmas keresztmetszetét adja a robbanás közepén lévő londoni sörszcénának még akkor is, ha sokan nem voltak ott, akik pedig amúgy számítanak – pl.…

A Craft Beer Rising még csak holnap kezdődik, de a londoni újdonságok már a múlt héten a Gellért Szállóban karon fogtak és rágni kezdték a fülemet. Hogy aszongya az ipa mégsem halott, hiába is temetik, a Hudi standjáról a zsebembe ugrott 3 doboz Southern Latitide, ha már hétfőre amúgy is Fourpure…

Hableány

2016.02.23. 10:12 - TonyCaviar

Hiába temetik az ipát, még mindig tud csodákat tenni, de valahogy itthon kevés az igazán átütő darab. Mostanra pedig az is világos lett, hogy az IPA még a többi sörnél is technikaibb sport, hiszen a szakértelmen és az ötleten túl kell hozzá nagyon sok komló. És nem bajor vagy szlovén hanem messzi…

A Hübrist alkotó három fiút még a Corvinus egyetem sörszakmérnök képzésének első évfolyamában ismertem meg, és elég hamar összebarátkoztunk. Azóta szoros munkakapcsolat is alakult ki köztünk, söröket fejlesztünk együtt az Élesztő Sörműhely (Yeast Wörks) színeiben.…

Acidofília @ Élesztő

2016.02.09. 10:16 - TonyCaviar

„Azon gondolkodtunk, hogy milyen természetes környezetben képes találkozni a savanyúkáposzta és az ananász. Aztán megláttuk, ahogy a hajótörött, gyomrában a vihar előtti utolsó ellátmány maradékával, a hajókon c-vitamin tartalma miatt bőségesen fogyasztott savanyúkáposztával, felébred a távoli…