Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

viking-men.jpg

Mennyi esélye lehet egy magyar kisüzemi sörnek a nyugat-európai piacon? Ez a kérdés egyre inkább foglalkoztatja a magyar sörfőzőket, amióta látszik, hogy a szűk magyar piac egy-kettőre betelik. A magyar sörök külföldi versenyeken elért nagyszerű sikerei biztatóak, de ezek korántsem jelentenek garanciát a piaci jelenlétre. Jövő hét végén magyar sörbemutató lesz a berlini Hopfenreichben, ahol megkapjuk az első választ a kérdéseinkre.

Az Élesztő, a Hudi Hudi és a berlini Hopfenreich összefogása révén 19 magyar sörből álló szortiment mutatkozik be Berlin első craft-beer kocsmájában, de nem annyira a közönségnek vagy a beer-geekeknek, mint inkább a berlini kocsmárosoknak. A hét hordós kiszerelésű, és 12 üveges sörből álló szortiment egy berlini raktárban várja a megrendelőket és az esemény napján már rendelhető Berlinben és a környékén.


A Németországba szánt szortimentet a Mad Scientist, a Rothbeer és a Hara Punk söreire építettük.Bemutatkozik többek közt a Smooth Hoperator és a Jam 72, a Távoli Galaxis és a GIngermeister, valamint a Hara Punk Son of a Bitch.


Szorítsatok a magyar söröknek, hogy sikeresen vegyék a külföldi piac akadályait, és gyertek el pénteken az Élesztőbe elbúcsúztatni a harcba menőket! >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr5712304229

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A minőséget gargalizáld 2017.03.06. 14:30:57

Mit üzen a web?Heti alkoholos hírek, költemények. Mi befolyik, az rögtön kifolyik. A Heti sajtó úgy bánik mindennel, mi folyékony hírérték, ahogy a csövön kifér, de mi tölcsérrel alányúlunk! Hétszentség'17/9 2017. 02. 27. Elképesztő, de Angli...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása