Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

20170330-csv_2980small.jpg

Csütörtök este az Élesztő Cask Ale Barjában adta át a Főzdefeszt és a Flyerz magazin az év legrangosabb kézműves sörös díjait a Top20 Sörfőzdék kiadvány megjelenése alkalmából. A Flyerz magazin online közönségszavazata során a legnépszerűbb sörfőzde a miskolci Zip’s lett, mely amúgy két évvel ezelőtt az Év Sörfőzdéje címet is elnyerte.

A 2016-os két Főzdefeszt alatt összegyűlt szavazatok alapján a tavaly Év Kedvenc Söre a Jam 72 lett, a kőbányai Mad Scientist 7,2%-os IPA-ja, melyet március óta már Berlinben is csapon tartanak a legmenőbb craft-beer barok.
A kézműves sörös szakma hagyományosan legrangosabb díját, az Év Sörfőzdéje díjat 2011 óta az a magyar kisüzemi sörfőzde kapja, aki a legjelentősebbet tudott mutatni a szakmában, elkötelezettségével és kreativitásával utat mutatva az egész piacnak. Idén először a zsűri – Bart Dániel, Bonta Gáspár, Drajkó Zsombor, Kósa Kolos, Szabó Ádám, Wossala Rozina - is a nyilvánosság elé lépett, és a díjátadó előtt rövid kerekasztalbeszélgetésen megvilágították a díjazás hátterét is.

Talán senkit nem ért meglepetésként, hogy a 2016-os Év Sörfőzdéje a Mad Scientist volt, ebben a zsűri teljesen egyhangúan döntött. A második helyezettet a nagy ígéretnek számító Hübris vitte el, míg a harmadik helyezett a befutott és professzionális Hedon sörfőzdének jutott!

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr612397745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása