Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

mengyelejev.jpg

Mi persze tudtuk, hogy a kőbányai kraft-sör zseniális tud lenni, de eddig ezt nem volt könnyű elmondani Berlinnek, hiszen akárhogy is nézzük, a Mad Scientist sörei csak egyek voltak a sok száz Berlinben iható sör közül! Mostanáig. Most azonban megnyitott a berlini Labor Bár a Szimpla hátsó traktusában.

img_2409.JPG

 Akár mondhatnánk, hogy ez csak egyike a sok száz sörmérő helynek Berlinben, de ez szerencsére nem így van! Szepe (ex-Krak’n’Town), a Labor kitalálója és a szimplás kocsmaépítő brigád ismét nagyszerű munkát végzett, és egy olyan ivót rakott össze, ami még berlini szemmel nézve is extravagáns, és a jelenlegi kézműves sörös helyek közül messzire kitűnik eredeti és koncepciózus designjával – kompromisszummentes extrémitásával, aminek ezen a szinten már komoly szórakoztató-értéke van, amit az őrült díszletek és beöltözős bulik iránt mindig is érzékeny berlini nép imádni fog!

img_2439.JPG

A Labor bár koncepciója szerint csapjai legalább felén mindig az őrült tudósok a Hudi Hudi által exportált söreit fogja csapolni, a maradékon pedig a Mad Scientist berlini kollaborációit és más érdekességeket. Így egyszerre lesz jelen a magyar sörfőzés legjava és a magyar sörfőzés nemzetközi eredményei! A felütés tökéletesen sikerült: a BRLO – ez egyik legdinamikusabban fejlődő berlini főzde – fogadta a Mad tudósait tavaly év végén és mostanra pont kész lett a Hoppiest Barrack – talán nem kell magyaráznom a szóviccet – nevű szuper-gyümölcsös New England IPA!

hoppiest.jpg

Úgyhogy ezek után, ha valaki Berlinbe látogat, a Hopenreichen és a Szimplán túl lett egy új kötelező magyar program – a Labor Bár, a magyar sörök perverz kis vitrinje!

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr5513636776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása