Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sörhab művészete 2.

2009.08.10. 10:00 - TonyCaviar

Sokféle sörleves van a világon, de a képen látható nem az, mert ez egy osztrák sörhableves fekete kenyérkockákkal és egy kis komlószórással. Ez nem a böjti borleves osztrák változata, nem mazsolás, fahéjas édesség, hanem igazi leves, egyszerre keserű és tejszínes, és van benne valami gombaleveses alapíz. Gyönge capuccino színe van, és inycsiklandozó, gyöngéden fokhagymás illata. Talán hagyma az alap, de krémre van darálva. Igen szolid a kompozíció, a tetején tényleg valami hab van, de semmiképp sem az eredeti sörhab, hanem valami tejszínes hab. Az egyetlen poén, hogy komlószirmok úszkálnak a levesben, és mellé is kap, akinek annyi nem elég. Azt hiszem, ki fogom próbálni itthon, csak szerzek sok komlót, meg kitalálom, hogy lehet levest habosítani.


A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr201295805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.