Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Talán most végre sikerült eltalálni a hányattatott sorsú Margit körúti üzlethelyiség ideális megjelenési formáját. A korábban western pubként, majd peep-showként funkcionáló helyiséget most angol kocsmaként nyitották meg Pointer Pub néven.

Engem mindenekelőtt a szóbeszéd hozott ide, mivel megsúgták, hogy itt csapolnak Bombardiert. Ez alapján nem is volt nehéz rátalálnom. A Margit körút legzsúfoltabb részén, a Mechwárt térrel szemben nyílik ez a látványosan angol módira vett kocsma. Odabent mindenhol faborítás meg tükrök meg söralátétek díszítik a falakat.
A hangulat olyan mint az utcán, emberek, zaj, izgés-mozgás, a nagy ablakokon ez is bejön, nemcsak a fény. Angolul telefonáló tetovált alakok jönnek szembe, és ettől egész hitelesen angolos atmoszférája lesz a helynek. Már csak a sodróscigi-automata hiányzik a sarokból.
Igaz, hogy Bombardierre mentem, de amikor megláttam, hogy van házisör is, nem bírtam ellenállni. A Hunters Gold valódi rejtély lehetne, ha felkeltette volna az érdeklődésünket. A pultoslány elmondta, hogy a főnöke még neki sem árulja el, hol főzik.
A pohár csak 190 forintba kerül, és a kóstolás után is ez marad a sör legfeltűnőbb jellegzetessége. Színe fakó, de nem reménytelen, habja jelentéktelen. Az íze édeskés maláta, ha jóindulatú akarok lenni, azt mondanám a kenyérre emlékeztet. A szénsavja jó, dús és lassan pergő, de az ízéről nincs sok mondanivaló. Olcsó, vízizű spórolós sör. Azt meg kell hagyni, hogy jól meg van csinálva – nincs benne semmi kellemetlen, de nem rágtam tövig a körmömet izgalmamban, hogy vajon honnan származik ez a titokzatos sör. Le merem fogadni, hogy valamelyik Pest megyei sörfőzdéből. Ha német sörözőbe viszik, akkor Jägerbraunak hívnák, ha írbe, akkor mondjuk McMurphy’s , ha osztrák akkor mondjuk Osterlandnak hívnák.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr991375702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aldo · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.09.15. 19:05:25

hehe... hát igen. én is évek óta próbálom kitalálni, hogy a kazinczy utcai wichmann házisöre honnan származhat... állítólag bajor, de ezt kétlem. tuti, hogy magyarországról. olyan is... de legalább még 300 ft alatt van korsója!

ZON 2009.09.15. 19:40:36

@Aldo: lehet, hogy valami kínai sörporból...

-kk- 2009.09.15. 20:31:11

@Aldo: hát azt nem nehéz kitalálni, mert rá van írva a sörcsapra: az ecseri KO-CSE Kft. főzi, Brandeckernek hívják.

ecpec 2010.01.07. 10:46:10

sörfözde a XV. kerben.

TonyCaviar 2010.01.07. 19:16:17

@ecpec: Talált süllyedt: én is tegnap jöttem rá! Te honnan?
süti beállítások módosítása