Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Azok számára, akik hajlamosak leemelni a boltok polcairól egy-egy sörújdonságot, pláne, ha drága. Ha találkoznak a Bavaria Red nevű jelenséggel, semmiképp ne vásároljanak belőle, mert káros az ízlelőbimbókra.

A teljes nevén Bavaria Red 8.6 nevezetű dobozos sör elég vacakul néz ki, de rá van írva, hogy Special Red Beer, és nekem beugrottak a belga radieuse-k, és óvatlanul vásároltam egyet. Még azzal is bíztatnak, hogy holland sör, ami nem feltétlenül jelent rosszat.
Az illata és a színe akár a málnaszörpé. Sajnos az íze nem üti meg azt a szintet. Elsőre, másodikra és végezetül és minden irányban ihatatlanul édes, gonosz cukorkaíz jellemzi, kifejezett sértés, vagy terrortámadás a sörkóstoló ellen. Ezenkívül még érződik rajta a 7.9-es alkoholfok, mondanom sem kell, egyáltalán nem kellemes módon, leginkább olyan, mintha édes bort öntöttünk volna málnaszörpis kólához, vagy valami ehhez hasonló. Mondom még egyszer, akinek kedves az élete, maradjon távol ettől a váladéktól!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr191419651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.04. 04:39:01

Ezt a terméket biztos nem fogják hamisítani,ha ilyen szép jelzói vannak. :)

BoomB 2009.10.15. 00:04:38

Kóstoltam, többször is. Nem húznám le egyáltalán :)
Azonkívül, hogy rajta van a Holland Beer, nem beszélt itt senki arról, hogy belga apátságiak mellé pozicionálnák magukat.
Nem is az, de a maga módján jó sör, és az átlagnál jóval finomabb.

Gérard Duchemin 2011.02.11. 11:57:28

Azért ez nem vészes. És még a 400 Ft-ot is megéri, de csak évente 2-szer frissítésképpen.
süti beállítások módosítása