Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Magyar sörcimkék

2009.11.04. 09:00 - TonyCaviar

Ha már a múltkor a Magyarok Söre kapcsán belecsaptunk a förtelmes magyar kisüzemi sörcimkék lúgszagú világába, akkor idelinkelem ezt a tanulságos kollekciót, melyből megállapítható, hogy a Magyarok Söre rovásírásos címkéje még a koncepciózusabb sörcímkék közé tartozik, ám vannak azért jobbak is - mint pl. a fenti, a szarvasi sörfőzde nemesen egyszerű alkotása, és bizony vannak, amik minden nemzetieskedő felhangtól mentes, szimplán és őszintén szar cimkék, és a legtöbbről csak úgy üvölt a nyolcvanas évekbeli magyar vidék máig tartó vizuális nyomora.
El sem kezdeném azzal áltatni a nagyérdeműt, hogy e tekintetben bármiféle minőségbeli hjavulásra lenne remény. Sőt, ha valami, akkor további vizuális elnyomorodás várható. Elág megnézni a mostanában nyíló boltok cégéreit, ma már az ilyesmit nem bízzák profikra, hisz a tulajnak is van photoshopja, sőt a word is tele van már betütípusokkal, és ha egy betű jól mutat a képernyőn, miért ne mutatna jól hat méteresben, műanyagból?
Ráadásul a sörök esetében fennáll valami nosztalgikus belenyugvás is - ilyen a mi kisvárosunk, kopottas, olcsó, ilyen a sörfőzdénk - minimál, szegényes, hát akkor milyen legyen a címke? Ebben talán van is valami...
>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr511496305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ElnkÚr 2009.11.17. 18:52:02

Lesújtó a sivárság e képi világban - de ahogy a honi főzde-kör bús düledékein megállék, azt mondhatom, ez talán a túlélés záloga.Minimálra véve mindent, külcsint, csomagolást, reklámot, technológia-fenntartást, sörözői belteret, s akkor talán sikerül talpon maradni.Addig: kicsi, savanyú, de a miénk.A sör azért tud jó lenni, ha keserű is a szánk íze.
süti beállítások módosítása