Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

London legalja

2011.08.08. 09:04 - TonyCaviar



Ezt egy úgynevezett 'walkabout' ajtajában lőttem, és még mindig nem értem, hogy ez mennyiben különbözik a régi vicceskedéstől, miszerint 'hideg szendvics - meleg sör'. Ki bír meginni egy két fokos sört? Vagy inkább az a kérdés, ki hajlandó?
 


Persze tudom a választ: a walkabout egy új típusú kocsma Londonba, ahová főleg fiatal gyerekek járnak nagy mennyiségben főleg azért, hogy sokat igyanak és meccset nézzenek, és gondolom nagyon kiabálnak közben. A walkabout nevű intézmény állítólag Ausztráliából ered, ahol egy időben nyolckor zártak a kocsmák, és egy egész nemzet akart két óra alatt berúgni. Ezért ezeknek a kocsmáknak példátlanul nagy az áteresztő képességük. Legalább ötven-hatvan csap sorakozik a tekepálya mértű pulton , persze tele válogatott finomságokkal, mint pl. Fosters, Carling, olcsócider, fekete Stella Artois, stb...

A walkabout amúgy eredetileg az ausztrál bennszülöttek beavatási szertartását jelenti, amikor is hetekre eltűnnek a sivatagban, hogy aztán férfiként kerüljenek újra elő.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr473132444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.08.08. 10:05:02

Azért remélem, nem ez volt a legerősebb londoni benyomásod, mer' akkó' odasemegyek:)

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2011.08.08. 18:26:51

és mit csináltak közben, amíg férfivá értek?
túléltek? ez volt a feladat?

Korsó · http://sorkocsma.blog.hu/ 2011.08.09. 18:20:45

Hát igen a 2 fokos sörnek nemnagyon lehet érezni az ízét, de még mindíg jobb mint néhány hazai kocsma(max várok pár percet és 5-6 fokosan már jobb nem is lehetne) ahol gyakorlatilag szobahőmérsékleten kapom a sört.
süti beállítások módosítása