Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



A London melletti Bray falucskában (nem messze a Fat Ducktól) van egy pub, a Hinds Head, ahol Heston Blumenthal konyhája működik pub-üzemmódban. Nem, nem én jártam arra, hanem BR a Dining Guide-tól, aki elkövette azt a nehezen megbocsátható hibát, hogy múlt századi divat szerint bort kért egy angol pubban, és nem is közli, hogy mi volt csapon. Viszont a sörkorcsolyának tökéletes skót-tojást és az álombéli húst szépen leírja.
 

Bray álmos falu London mellett, madár se jár erre, a Temze unalmasan folydogál, persze a fű háromszáz éve nyírva, de az itt máshol is így van, ezért nem jönnénk. Itt van Alain Roux francia háromcsillagosa, a Waterside Inn, tőle háromszáz méterre pedig a Fat Duck, a világ egyik legjobbnak tartott helye, Heston Blumenthal kísérleti konyhájával. És az élmény teljességéért mindkettőtől pár lépésre a szarvas feje, Blumenthal gastro-pubja, a Fat Duck konyhájával, de egyszerűbb és angolabb ételekkel. Gyerekekkel vagyunk, no meg alig két hónapja találtuk ki, hogy jövünk, így a másik kettőre esélyünk sincs, marad a pubélmény, meglátjuk.

 

Folytatás a Dining Guide-on >>>

Címkék: pub michelin

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr813573403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása