Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



Szombat este a Mikszáth-téri Zappa Caféban a Főzdefeszt szervezői dupla sörpremierrel búcsúztatják a telet. Bemutatkozik a frissen átdolgozott győrzámolyi szortiment második tagja, a Sherwood Ale, aki garde dame-ként elhozza magával a tél folyamán tökéletesített Tuck Barátot, az első magyar belgasört.

Illetve Békésszentandrásról kapunk egy hordónyit a nagyon limitált szériás Pörölyből, ami a maga 11,7 %-ával jelenleg Magyarország legerősebb söre. A Pörölyt a szervezők este hatkor verik csapra.

A Zappa külön tapasmenüvel készül az alkalomra, ez itt megtekinthető >>>

Az este premier-söreit már élőben is lehet értékelni (facebook-accounttal) a nemrég indult www.kezmuvessorok.hu oldalon, melynek célja, hogy minden információt összegyűjtsön a magyar sörökről és segítse a tájékozódást.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr874185279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hörgőszelep (törölt) 2012.02.24. 14:33:56

Elég gyengécske. A múltkoriban láttam, - na nem egy magyar TV-adón- hogy egy ír és egy német serfőzde versenyzett. A végén a német nyert valami 51 %(V,V)-vel.

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2012.02.27. 10:57:33

@hörgőszelep: igen, de azt valszeg eisbock módszerrel, azaz fagyasztással érték el. A víz hamarabb fagy meg, mint az alkohol, így ügyesen ki lehet csalogatni a sörből. Szerintem a Pöröly is megérdemelné ezt, mert kicsit még édesebb lenne, de 20%-os alkohollal már lehetne sörlikőrnek hívni.

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2012.02.28. 13:46:00

@hörgőszelep: attól még lefőzni a legerősebb magyar sört, igenis eredmény

Bud Taste 2012.02.28. 17:47:43

@Mantlesorrow: Az igazi eredmény az, ha az ereje mellett még iható is.
süti beállítások módosítása