Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



A múltkor egészen különleges dologba futottam bele a szokásos Csakajósörös járőrszolgálat során. Egy komlóízű trüffelt kellett megkóstolnom: a legjobb nehéz csokis szikladarab, és húsz másodperccel azután hogy szétrágtad, kiárad belőle a komló titokzatos keserűsége, olyan, mint valami szilárd halmazállapotú Black IPA. Persze, hogy megkóstolhatjátok a Főzdefeszten, a Hopaholic sátorban, a fesztivál egyetlen Black IPA-ja mellett, az armando_otchoa féle D.S.O.T.G. (Dark Side of the Grabanc) mellett.

Piszkor Norbert, a kőbányai Bécsi Pékség IPA-bolond cukrásza, aki évek óta kísérletezik trüffelekkel, nem bírt magával és kikísérletezte a világ talán első IPA-ízű édességét. Tejszínben forralt Amarillo pelletet, majd ezt keverte össze 70%-os belga csokoládéval. Végül az egészet elnevezte Csoksz Komlónak, és állítólag hamarosan honlapja is lesz! Vigyázat Magyarországon is egyre agresszívabban térít a komlóvallás!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr184533454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása