Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ff6napalm.jpg

Sosem tippeltem volna arra, hogy egy chilis sör lesz a Főzdefeszt kedvenc söre, mert azt hittem, hogy a niche-stílusokat kedvelő főzdefesztezők ugyan többen vannak, mint a normalitáshoz vonzódóak, ám eloszlanak a sok kis niche közt, így mindig valami kellemesen iható, csak egy kicsit különleges sör lesz az egész éves szavazás győztese.
Akkor ez most megdőlt, mert idén a legtöbben Németh Antal Napalm nevű chilis old english ale-jére szavaztatok, így ő kapta a fekete Főzdefeszt-hordót. Amúgy gratulálok, jó választás! >>>
Az Év Sörfőzdéje címet a Legenda Sörfőzdének ítélte a szakmai zsűri. Az Olasz és a Sörmanufaktúra együttműködéséből született főzde egyrészt az első komoly főzde, ami a sörforradalom kezdete óta, erre alapozva 2013 elején megnyitott, másrészt olyan magabiztos, brandtudatos és népes szortimenttel indult, hogy azóta is diktálja a ritmust a kézművessör-piacon.
És köszönjük, hogy ősszel is rengetegen eljöttetek, jövőre újra találkozunk.
PS: ha valaki a hétvégén Berlinben jár, nehogy kihagyja a Főzdefeszt újszülött kistesóját, a Braufest Berlin-t, ami Friedrichshainban lesz – az RAW Gälendében, a Revaler strassén szeptember 12- 14-ig! >>>f
www.braufest-berlin.de

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr245503436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Különleges Sörök Boltja 2013.09.09. 18:25:03

Gratulálok mindkét partneremnek, a díjakhoz! :)

Bud Taste 2013.09.09. 19:14:37

@Különleges Sörök Boltja:
Hogy fogy a Napalm Nálad?
Vannak-e már fogyasztói visszajelzések?

gregibroki 2013.09.11. 10:51:08

A Legenda megérdemli az Év Főzdéje díjat. NAgy kedvenceim egyébként, nem véletlenül.
süti beállítások módosítása