Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

octopus1.jpg


Szerda este az Élesztőben nem csak egy sör, hanem egy sörfőzde is bemutatkozik. FBevent >>> A Beerd Bp jövőre nyit Kőbányán, de addig is meg akarták mutatni hogyan is értik ars poeticájukat, miszerint hagyományos, tiszta, műfajhű minőségi söröket terveznek főzni főképpen a német hagyományokat követve. 

octopus3.jpg
Mi az a märzen?
Tradícionálisan „márciusi sör”. A jellegzetes malátás karakter eléréséhez hosszú lagerezési és érési időre van szükség, így a márciusban készült sört szeptember környékén volt szokás csapra verni. Az 1872-től az Oktoberfest söre egészen 1990-ig amikor az arany színű, kevésbé domináns Festbier vette át a szerepét.

octopus2.jpg
Mi ez a Märzen?
A Beerd Bp. Octopusa egy 2015-ös standerdekhez alakított märzen, a lehető legtradícionálisabban – Magyarországon a kereskedelmi forgalomban kapható sörök esetén ritkaságnak számító, dekokciós technikával – elkészítve, hosszú érlelési idővel.


Áttetsző borostyán színű lager, komplex, malátás, édességet sejtető kezdet után tiszta, száraz lecsengéssel. Könnyed, közepesen testes sör egy egész estés beszélgetéshez a barátokkal.

Alkoholtartalom: 5.8%

IBU: 22

 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr917973607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása