Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 9.4

2010.09.24. 11:43 - TonyCaviar


 

  • A Bud Light, a világ nemhivatalos legvacakabb söre, lassan közröhej tárgya lesz Amerikában. Elszánt marketingguruik most az asztalra csaptak, és azt mondták, van még energia a márkánkban, csak jobban a fogyasztó orra alá kell tolni! Ezért eldöntötték, hogy egy hat hetes kampány keretében ingyen osztogatják a már alig fogyó Budot. Biztos lesz, aki megissza nekik ingyen, de utána hogyan fognak rá fizetőképes keresletet találni? Noha nem vagyok egy marketingguru, ez az újraélesztőkampány, amit most oly büszkék, szerintem felér egy kivégzéssel. Úgy legyen! Alig várjuk, hogy az első amerikai sörmonstrum összeroskadjon, mint valami birodalmi lépegető.

 

  • Az amerikai sörforradalmat úgy-ahogy nyomon lehet követni itthonról is, az angol azonban kevésbé látványos. Régebben kezdődött – a Camra indította 1971-ben – és a fókusza is határozottan a kontinentális ízlésnek nem mindig tetsző real ale körül forog. A Camra legutóbbi sajtóközleményéből az derül ki, hogy az Egyesült Királyságban jelenleg kézműves sörforradalom zajlik, kb. úgy, mint az USA-ban. A teljes sörfogyasztás csökken, gyárak zárnak be, miközben a kézműves sörfőzés volumene meredeken nő. Az országban működő 767 sörfőzde közül 78 tavaly nyitott.

 

 

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr1002319964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása