Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

hara.jpg

Igen! A Dining Guide idén átgondolta a tavalyi Food Show koncepcióját, és ezúttal az utcára koncentrál - a minőségi gyorsétkezés és a nemzetiségi fast food ma a két legforróbb gasztronómiai terület - ezek után szinte törvényszerű, hogy sörfronton is a legizgalmasabbat igyekszenek nyújtani: gerillasörfőzőket. A Hara Punk a júniusi Főzdefeszten mutatkozott be, és ez kb a második fellépésük lesz - a harmadik: szept 14-16 - Főzdefeszt. De addig is DG Street Food Show a Hold utcai piac emeletén szeptember 7-9ig - Bors sörökkel és Papap O'Harával!

A Dining Guide megírja a Hara Punk történetét:

 A sör klasszikus formájában az érett férfikor itala, a messze zengő keserűségekben a földművelés büszkesége, egy élet munkája visszhangzik, és noha ez az idill már rég szertefoszlott, még ma is meglepődünk rajta, hogy egészen fiatal sörfőzők milyen nagyszerű söröket képesek főzni.

Pedig nem annyira meglepő. Közhely, de igaz: ők azok, akiket nem rontott el az iskola. Nem tudják, mit tanítanak a tanszéken, nem tudják, hogyan csinálja az ipar, nem tudják, mit mond rá a szakmabeli, és még valami: nem is érdekli őket. Ők szabad homebrewerek, ami azt jelenti, hogy pontosan olyan sört főznek, amilyet akarnak. És, amíg a sörük jó, vagy - mint esetünkben – egyenesen zseniális, akkor a közönség hálásan követi őket üres pohárral a kezében.

Folytatás és fesztiválrészletek a DG-n >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr324749054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bpe 2012.09.03. 16:22:15

"Közhely, de igaz: ők azok, akiket nem rontott el az iskola. Nem tudják, mit tanítanak a tanszéken, nem tudják, hogyan csinálja az ipar, nem tudják, mit mond rá a szakmabeli, és még valami: nem is érdekli őket. Ők szabad homebrewerek, ami azt jelenti, hogy pontosan olyan sört főznek, amilyet akarnak. És, amíg a sörük jó, vagy - mint esetünkben – egyenesen zseniális, akkor a közönség hálásan követi őket üres pohárral a kezében." - anyámborogass. persze, zseniális, kapásból, mimásislenne.. meg nemisérdekliőket - esztkimonta? dg minnyonle, ez az egybites lelkendezés vér ciki.

TonyCaviar 2012.09.04. 10:35:51

ez egy dg-cikk. az nem egy blog. más stílus. formálisabb. sztem ez belefér. De továbbítom a kritikát a szerzőnek.
süti beállítások módosítása