Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

domjan.jpg

aki október 23-a alkalmából Nívó-díjat kapott.

Domján István a magyar termékek, ezen belül a hazai kisüzemi sörgyártás elhivatott képviselője. Közel 20 éve képviseli a hazai sörgyártókat, 1993-ban Ő alapította a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületét, melynek 1993- 2007-ig az elnöke volt, majd az egyesület tiszteletbeli elnöke. Jelenleg is a kézműves sörök gyártója és hazai forgalmazója. 25 év óta saját vendéglátó egységeiben vendéglátással is foglalkozik. Termékeivel megjelenik a hazai fesztiválokon, városában a helyi rendezvények gasztronómiai szervezője.

Szakmai életút, érdemek részletes ismertetése:

Domján István 1942.10.05.-én Kerekegyházán született. Kereskedelmi érettségit és vendéglátó ipari végzettséget Kecskeméten, sörgyártó szakmai végzettséget Budapesten szerzett. Vállalkozása a kerekegyházi sörfőzde üzemeltetése és vendéglátás. A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületében, mint alapító elnök rendkívül komoly közösségi munkát végzett, melyet a sörfőzdék tulajdonosai, az egyesületünk vezetősége és tagjai is elismernek. Idős 70 éves kora és tartós betegsége mellett, jelenleg is aktívan részt vesz az egyesületünk közösségi életében.

2007-ben Kerekegyháza Város Díszpolgára megtisztelő kitüntetést kapta. Városában 25 éve végez közösségi munkát, önkormányzati képviselő és a Városfejlesztési, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi bizottság elnöke. Helyi képviselői munkájával segíti a tanyasi termék program megvalósítását.

2006-ban a Parlamentben az Első Magyar Fehérasztal Lovagrendben lovaggá avatták. A lovagrend nagytanácsának a tagja, a sör szekció vezetője, melyben a „Hazám Szakmám Becsületem” jelszó alatt segíti a magyar élelmiszerek terjesztését és a gasztronómia fejlődését. Jelenlegi törekvése, hogy elősegítse az anyaországban, Erdélyben és a Vajdaságban élő magyarság gasztronómiai együttműködését. Lovagrendi munkája elismeréséül , az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend Nagy Ezüstkeresztje kitüntetést kapta…….

Miskolc, 2012. 07. 23.

Vaskó György
elnök
Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr824862318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása