A Jókai téri Cactus Juice 15 éve szolgálja a sörivó népet, most úgy érezték, ideje váltani. A western-pubból gastro-pubbá felfejlődő étterembe logikusan passzol egy antisznob sörvacsora, ami talán nem követi a csúcsgasztronómia divatsikolyait, de tartalmilag bizonyosan átgondolt, és a sörökhöz nem csak nagyjából passzoló fogásokat kínál – ún. „házias fine-dining” stílusban ©Hopfanatic.
A vacsora gerincét a Hopfanatic sörei és Kiss Tamás, a sörfőző receptjei adják. Ezekhez kerestünk a nem olyan rég még szakácsként dolgozó Tamással statisztákat, főleg könnyebb söröket, hisz a Hopfanatic még csak tavasszal röffenti be saját sörfőzdéjét, és addig gerillaként csak csúcssöröket főz.
Menü
Ogre Söre – a Békésszentandrási Sörfőzde klasszikus pilzenije
Nyelvhalfilé sörös tempurában koriander pesztóval
Keserű Méz – friss, keserű fóti hopláger csapról
Pikáns sütőtökkrémleves házi sonka chipsszel
Hopfanatic Bitterfly – belga stílusú IPA
Füstös barbecue-hátszin wasabis krumplipürével
Köleses Sör – kölessel készült könnyű lágersör
Házi sajttál alma-magnó-grapefruit chutneyval
Hopfanatic Angry Beast – 12%-os szénfekete Russian Imperial Stout
Komlós trüffel-es brownie forró konyakos meggyvelővel
A vacsora ára: 5000 Ft
Asztalt foglalni az étterem telefonszámán lehet: 061 3022 116 Két időpontra lehet foglalni: 2012. december 5. este 8-ra, és este 9-re. A vacsora kb. másfél óráig tart. A pultnál azonban éjfélig csorog a Keserű Méz és a Sherwood Ale!