Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Folyékony Kenyér stábja egy egész napos embert próbáló utazás után végre megérkezett Berlinbe, hogy itt is szétcsapjon a kezüket tördelő kocsmárosok és sörmesterek közt, és ellenőrizze milyen a messze földön híres berlini éjszakai élet. Egyik első programpontunk a helyi magyar alapítású Szimpla kávézó megtekintése, majd az attól két sarokra Hops and Barley nevű kocsmát, ahol egyedülálló módon a vendégtérben főzik a sört, illetve hamarosan megnézzük a Vendel nevű ivót, ahol ugyan sört nem főznek, de a Németországban fellelhető ezernyi házi sörfőzde söreit árulják palackozva.

Pár napig leszünk itt, és az alatt múzeumba keveset, sörözőbe, vendéglőbe pedig sokat fogunk járni. Mivel tegnap igen ramaty állapotban érkeztünk meg és későn, csak arra jutott időnk, hogy beugorjunk egy sarki boltba, ahol két kellemes meglepetés ért: egyrészt a két sörös hűtő nem úgy volt tele sörrel, mint Magyarországon, hogy egy sor egy fajta sör, hanem úgy, hogy minden sor minden helyén másféle sör állt, és a mennyiséget hátrafele, a hűtő fala felé teljesítette – ily módon ebben a nem éppen különleges boltban legalább 50 féle sör volt kapható hűtve. A másik kellemes meglepetés, hogy fehérborhűtő is volt, ami nem tartozik szorosan a témánkhoz, de azért észbontó, hogy otthon soha egyetlen üzletben sem képesek lehűteni a fehérbort.

Ha valaki tud Berlinben olyan kocsmát, amit nem szabad kihagyni, akkor szóljon, várom a megrendeléseket. Addig is, ha valakit érdekel itt lehet berlini kocsmákat keresgélni: www.bartime.de.

 

Címkék: berlin sörvadászat

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr391251064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása