Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Általában nem értem, miért hoz sokakat lázba az, hogy milyen színe vagy egy sörnek – lásd zöld sör vagy berliner weisse – de ez a japán cucc, ez most más. Nem csak, hogy gyönyörű színe van, de koncepció és innovatív alapanyagok is vannak mögötte.
 
A hokkaidói sörgyár a sör négy alapvető összetevőjének legkevesebbet emlegetett, a legkézenfekvőbb, mégis a legkiszámíthatatlanabb összetevőjéhez nyúlt hozzá: a vízhez. Hokkaidónál az óceán az ihletés, ám abból nem lehet sört főzni, viszont házhoz úsznak a jéghegyek, úgyhogy befogják őket, kiolvasztják, és abból főznek sört. A víz persze nagyban befolyásolja a sör minőségét, de hogy a kiolvasztott jéghegyből milyen víz lesz, és ez milyenné teszi a sör ízét, arról már nem esik szó. Tesznek még bele egy kis hínárt is, ami a túlvilági kék színt adja, és a tengerükről elnevezték Ohotsk Blue-nak.
Egy kicsit több hínárt tesznek a zöld változatba. A piros változatot az antocián nevű természetes növényi pigmenttel festik meg, amivel a természet is festi a maga gyümölcseit.
Képtelen voltam kideríteni, hogy lehet belőle rendelni, de szívesen megkóstolnám. A lenti zaklatott japán megkóstolta és egészen furcsa hangokat adott:

Címkék: japán

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr261315083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teru 2009.08.17. 16:53:57

@eloszto: Csak azt részletezi, milyen különleges meg finom meg OMG!KÉK, nem maradsz le sokról.

Ivanhoe 2009.08.17. 17:14:21

Nekem bejön ez a kék sör, nálunk lehet vhol kapni?
süti beállítások módosítása