Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jézuska Ale!

2009.12.11. 11:44 - TonyCaviar

Nyakunkon az ünnepek, és ilyenkor egy tisztességes szponzorblog, mi mást tehetne, mint, hogy nyereményjátékot hirdet, hogy megcsapolja a szponzora készleteit.

Előrebocsátom, hogy ezúttal nem csak tálca, illetve rekesz söröket lehet majd nyerni, hanem fődíjként kisorsolunk egy négyszemélyes vacsorát a Berlinerben 40 e ft értékben. De mit is szeretnénk elérni ezzel a játékkal?
Elsősorban elegünk van abból, hogy a közvélemény a sört nyári italnak tekinti, főképp azért, mert ez egyszerűen nem igaz. A világ tele van téli sörökkel, Christmas Ale-ekkel, nehéz böjti sörökkel, egyszóval rengeteg féle téli sör van. Az igaz, hogy ezek jócskán különböznek a nyári söröktől, melyek könnyűek, világosak, komlósak esetleg citromosak. A téli sörök barnák, testesek, ütősek, édesek és csak másodsorban keserűek. A téli sör védőital. A sok energia melegít, a sok komló fertőtlenít, megelőzi a megfázást. Egyszóval azt szeretnénk, ha segítenétek megteremteni a téli sör kultuszát, és küldenétek olyan sztorikat, képeket, gondolatokat, ötleteket, melyek valamiképp azt sugallják, hogy a sör igenis illik a karácsonyi hangulathoz.
Másodsorban szeretnénk egy pár kellemes percet okozni azon sörrajongóknak, akiket mostanáig nem kényeztettek el karácsonykor sörrel kapcsolatos ajándékokkal. Az ő párjaik, anyáik, apáik, és más tartozékaik számára szeretnénk itt ajándékötleteket gyűjteni sör témában.
Harmadsorban pedig szeretnénk ráirányítani a figyelmet a Gösser dizájnjában rejlő eredeti értékekre, és azok újrafelhasználhatóságára, különös tekintettel a karácsonyi dísz funkcióra, tehát ügyeskezű kreatívok bármiféle Gösseres cuccból készíthetnek bármiféle karácsonyi díszt, és mi díjazni fogjuk a szorgoskodásukat.
Még egyszer, tehát: azért, hogy 4 személyes vacsorát nyerj a Berlinerben küldj be egy sztorit, egy fényképet, bármit, ami azt sugallja, hogy a sör illik a karácsonyhoz, vagy írj egy ajándékötletet sör témában, vagy készíts karácsonyi díszt Gösseres csomagolóanyagból. A második helyezettek rekesz söröket kapnak, amilyet kérnek.

Beküldési határidő: dec 31, tehát a vacsora már jövőre lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr61590101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fingerbangs 2009.12.11. 15:52:49

coronita van csak itthon, abból is csinálhatok karácsonyi díszt nektek?

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2009.12.13. 00:58:11

szerintem csinálhatsz ajándékot, akár Tonycaviarnak is, csak nem versenyezhetsz vele;-)
süti beállítások módosítása