Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sajnálom, hogy tegnap ok nélkül feldobtam a Szentatya fényképét. Mára kiderítettem, hogy mit iszik: Malteser Weissbier-t, a Stuttgarter Hofbrau búzasörét. Róma ki fogja bírni.
A vatikáni pletykák szerint 2005-ben XVI Benedek pápa 700 litert rendelt a Malteser Weissbier-ből. De mit szólhat München? Vajon miért Stuttgartból rendelt búzasört, és miért nem tőlük? A végén kiderül, hogy titokban ez a pápa is a protestánsoktól kapott hitelt törleszti, mint híres elődje.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr391605628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.18. 11:21:38

Ez is csak biznisz :)

Amúgy 700 lityó? Az kb pont az éves adagom. Nem járnának jól velem.

Ogreface 2009.12.18. 19:47:26

Bizony finom ez a Malteser búza!
Egy Németországban élő ismerősöm lepett meg vele tavaly.Hozott még mellette egy Herrenpilst,/az is nagyon jó volt,igazi férfiasan kesernyés,száraz pils/ és egy Weihnachts-Biert/ebben viszont nem volt semmi különleges/.Mindegyik a Stuttgarter főzete volt.Az volt az érdekes hogy az ember München környékén él és a környékbeli sörök bolondja,de erre Ő is azt mondta hogy vetekszik a híres München környéki búzákkal.
süti beállítások módosítása