Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szórakoztató elemzés egy bizonyos, Pabst nevű amerikai sör 100 évéről. Beszámoló a zsíros férfisovinizmustól a sztereotípiákon át a jó ízlésig vezető hosszú és rögös útról. A cikk végén újabb adalék a Heineken kultúrtörténetéhez. >>> 

Címkék: amerika pabst

Az Attila út rövid, kanyonszerű szakaszán - ahol mindkét oldalon méretes bérház fogja közre - áll időtlen idők óta a Tabán teázó, mely már a kelták korában is a dekadens budai aranyifjúság kedvelt törzshelye volt. Egy egész évfolyamot töltöttem ebben az egyszerű alaprajzú…

 A komlóadagolás után az erjesztés a következő állomás, ahol a sörmester befolyásolhatja a sör ízét. Az erjesztés főszereplője minden esetben egy gombatenyészet, mely képes a cukorból alkoholt előállítani, ám ezen belül óriási eltérések lehetnek. Eleve kétféle…

Címkék: elmélet sörgyár

Inedit - a borsör

2009.06.23. 07:20 - TonyCaviar

A gasztronómia és a sör határterületére érkezvén erősen elnéptelenedik az érdeklődők tábora. Jobbra egy nagy csoport német csülköt eszik bőséges sörkísérettel, mellettem egy amerikai egy sörös dobozt töm egy csirkébe, de most találtam egy komoly kísérletezőt, akit nem…

Érdekes hangok töltik meg a főzőcsarnok terét, szelepek csattannak, gőz sziszeg, alig értjük egymást ezért bemegyünk abba a kis fülkébe, ahonnan a termelésirányítás automatizált részét vezérlik. A hely másik fő erénye, hogy hangszigetelt, és nem kell benne kiabálni.Itt…

süti beállítások módosítása