Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 3.4

2010.03.26. 11:40 - TonyCaviar



Miért jó nagy országban élni, dolgozni, sört főzni? Mert ott még a kicsik is sokan annak, ha összefognak, az amerikai Brewers Association kampányt indított azért, hogy az évi 60ezer hordónál kevesebb sört főző főzdék adókulcsát csökkentsék. Az általuk javasolt adócsökkentés az első évben számításaik szerint 2700 új munkahelyet teremteni, aztán évente átlag 350-et. Vajon Magyarországnak kellenének-e új munkahelyek?

Az ünnepelt szépségek egész másképp használják a sört, mint a józan, mindennapi sörivók. Nem is isszák meg. Catherine Zeta Jones pl. a hajára keni. Azt elárulja, hogy utána napokig bűzlik a feje, de jellemző módon egy szót sem szól arról, milyen sört ken a hajára. Mert vajon ugyan tényleg ugyanaz a hatása egy anyagtalan hűvös Millernek, mint egy komlótól ragacsos posztmodern amerikai IPA-nak? Kötve hiszem.

Egy kis összefoglaló jelent meg a budapesti sörlelőhelyekről.

Számos mai napig használt szavunk született valamiképp a sörrel kapcsolatban. Ott van pl. a léhűtő, a sok van a rovásán, és most Sertepertétől megtudtam, hogy a „korhely” is ezek közé tartozik.


 

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr621870154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása