Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 4.1

2010.04.02. 09:00 - TonyCaviar



Mindig öröm, ha új sör tűnik fel a hazai kínálatban, még akkor is, ha a fele sem igaz a dolognak. „2010. március 25-én az olasz gyártó megnyitotta üzletét, az Emporio Peronit az Andrássy út 31. szám alatt. Az üzlet megnyitóján Osvárt Andrea Olaszországban élő színésznő, Gianni Annoni olasz étterem-tulajdonos és Tombor Zoltán Milánóban élő divatfotós adta át az első Magyarországra érkező Peroni Nastro Azzurro sör szállítmányát.”
A közepes celebfelhajtással a fővárosba érkező Peroni csak anyagában sör, valójában inkább brand, meg stílus, elegancia meg felhajtás, meg országimázs és sok minden más, de sörnek igencsak halovány. Ráadásul már eddig is kapható volt például a Culinarisban.


Odakint az EU-ban is főképp a hülyeség puffogtat; egy berlini vállalkozó pert nyert az EU ellen, aki először trágárságra hivatkozva nem akarta bejegyezni a vállalkozó új sörmárka-nevét: a Fucking Hell Bier-t. De miután az élelmes berlini bebizonyította, hogy a Fucking az egy helyiségnéb Ausztriában, az EU meghátrált és rálegyintett. A magyarul kb. Basznádi Világos-nak fordítható sört mindazonáltal nem Fuckingban fogják főzni, hanem valahol tök máshol, így ha én lettem volna az EU, azt mondtam volna, hogy csak a basznádi söröket lehet basznádinak hívni, mert minden ezen kívüli fuckingozás tényleg sima trágárság. Mondjuk azt nem tudtam, hogy a trágárságra vonatkozik bármiféle szabályozás.
 

A blogunkban is sokat emlegetett ifjú belga sörfőzde, a Struise öntudatos tagjai megelégelték a szabad internetes sörkereskedelem igazságtalanságait, és belefogtak, hogy kezükbe vegyék ezt a piacot. A fura inkább az, hogy nem csak a saját söreiket kezdték árulni. A helyzet röviden annyi, hogy az eBayen bárki bármilyen sört árulhat annyiért, amennyiért jónak látja. Így nem ritka, hogy egyes nehezen hozzáférhető, ritka belga sörök – pl. olyanok, amilyeneket ők készítenek - sokszoros áron cserélnek gazdát. Ezt a szerintük tisztességtelen haszonszerzést igyekeztek letörni azzal, hogy neten elkezdték árulni a világ legjobb sörének tartott, pár faluval arrébb főzött Westvleteeren-t. De vajon mit szóltak mindehhez a sörük exkluzivitására kényesen ügyelő westvleteerenni szerzetesek?


Az olasz mikrosörfőzde mozgalom ezerrel bontogatja a szárnyait és keresi a helyét a világ kézműves sörei közt. A LoverBeer Birrifici egy bor-sör hibriddel igyekszik megvetni a lábát a sörkülönlegességek állatkertjében.


Serteperte megírja, hogy futtatták fel a pécsi sörgyárat Rákosi és a mecseki bányászok.

 

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr781887312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ogreface 2010.04.07. 11:45:51

Osvárt,Gianni,Nastro Azurro... A közös bennük az érdekes név és csomagolás,semmitmondó,gyenge de manapság nagyon divatos tartalommal töltve.
süti beállítások módosítása